İnterneti Kasıp Kavuran Komplo Teorileri

Ne zaman ki bir gerçeğe inansak, ardından aslında öyle olmadığına dair teoriler ortaya atılır oldu.

İnterneti Kasıp Kavuran Komplo Teorileri
28 Nisan 2018 - 12:46 - Güncelleme: 29 Nisan 2018 - 12:45
 Büyük kitlelerce inanılan komplo teorileri gittikçe kuvvetlenen düşünceler olmaya başladı. İşte hepimizin aklından bir kere “acaba?” geçirten komplo teorileri.

Dünya düz müdür? Yuvarlak mıdır?




 


Uzun zaman boyunca geçmişte inanılan bir yanılgı olarak kabul edilen dünya düzdür teorisi, geçtiğimiz zamanlarda tekrar alevlendi. Dünya hakkında yanıldığımızı söyleyenler kendilerince bilimsel teoriler geliştirmeye başladılar.

Dünyanın düz olduğuna dair teorilerini güçlendirmek için;

1. Köprülerin dünyanın şeklinin yuvarlak değil, düz olarak hesaplandığının ve inşasının yapılması, yapılan köprülerin kusursuz olması,


 


2. Güney kutbuna girişin yasak olmasının sebebinin aslında kutbun olmamasından kaynaklandığının ve dünyanın düz olduğunu belli eden bir gerçeğin saklandığını,

söyleyenlere inananlar hiç de az değil.

Aya ayak basılmadı!



Tarihler 1969 yılını gösterdiğinde dünya tarihinde bir ilk yaşandı. Astronot Neil Louis Armstrong, Apollo 11 aracılığı ile aya ayak basan ilk insan oldu.

Bu, ilk dünyada uzun süre tartışıldı. Kabul eden bir çoğunluğun olduğu gibi bunun tamamen bir tiyatro olduğunu söyleyenler de oldu.

Aya ayak basmayı reddedenlerin teorisini güçlendiren tespitleri de olmadı değil.

Aya ayak basılmadığının söyleyenler;

Astronotlar Amerikan bayrağını diktiklerinde bayrak dalgalanıyor. Ay’da rüzgar yok.

Ay’a inen modülün yaratması gereken krater fotoğraflarda görünmüyor.

Apollo astronotları tarafından Ay’ın yüzeyinden çekilen fotoğraflarda yıldızlar görünmüyor, diyerek teorilerini kuvvetlendiriyor.

Akıllar karıştı değil mi? Bizim de karışmadı değil.

Elvis ölmedi!



16 Ağustos 1977’de kalp krizi sonucu öldüğü bilinen Elvis, bazıları için hala hayatta ve bir yerlerde hayatına devam ediyor.

Bugün gerçekten hayattaysa 83 yaşında olan Elvis’i gördüğünü iddia eden insanların sayısı hiç de az değil.

Yaşadığına inananlar, Elvis’in peşinde mafya olduğu için kendini öldü gösterdiğini, onun bir yerlerde mütevazi bir şekilde hayatına devam ettiğini söylüyor.

Bir kesim ise gerçekten öldüğünün ama bunun 1977’de değil 1990’da herkesten gizli bir şekilde gerçekleştiğine inanmakta.

Küresel ısınma küresel bir yalan!



Küresel ısınma aslında insanlardan daha fazla vergi almak ve toplumları daha sıkı kontrol edebilmek için geliştirilmiş bir yalan olduğunu söylesek ne dersiniz?

Bunun bir yalan olduğunu savunanlar, insanların doğanın dengesini değiştiremeyecek kadar güçlü olmadığını ve dünyanın zaman zaman ısının küresel anlamda yükseldiğini ve soğuduğunu söylemekte.

Bu konuda yapılan araştırma sonuçlarında çıkan ısınma oranındaki düşüş de en büyük delilleri.

51. bölge ufo sırlarının depolandığı bir yer mi?



51. Bölge, Las Vegas’ın 153 km. kuzeyinde olup, Nevada test sahası ve Nellis Hava Kuvvetleri sahası ile çevrelenmiştir. İçinde bulunduğu arazi 76 km karedir.

Uzaktan bakıldığında birkaç küçük yapı olarak gözükse de yer altında geniş bir yerleri olduğu düşünülmekte.

Zaten tüm bu teorilerin çıkmasına sebep olan da bu yer hakkında bilinen çok az bilgi. Birçok kişi buranın aslında uzaylılar hakkında bilgilerin depolandığını iddia etmekte.

Kaynak: http://ozcekim.com.tr/kategoriler/ilginc-bilgiler/interneti-kasip-kavuran-komplo-teorileri/

YORUMLAR

  • 0 Yorum