İnternette sapık fuhuş çetesi ! Ellerini ve ayaklarını bağlayıp...

Sosyal medya üzerinden iletişim kurdukları kişileri "fuhuş" bahanesiyle eve çağırdıktan sonra ellerini ve ayaklarını bağlayarak cinsel ilişki anlarını kameraya çeken çete çökertildi.

İnternette sapık fuhuş çetesi ! Ellerini ve ayaklarını bağlayıp...
30 Mart 2019 - 11:09
Mersin'de sosyal medya üzerinden iletişim kurdukları kişileri fuhuş bahanesiyle eve çağırarak görüntülerini çekip şantaj yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 1'i kadın 2 kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Şüphelilerden 1'i adliyeye sevk edildiği sırada eliyle yüzünü kapatarak gözyaşı döktü.

Edinilen bilgiye göre polis ekiplerine başvuran bir kişi, sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kadınla ilişkiye girdiği sırada görüntüye alındığını ve bu kayıtların kendisine şantaj unsuru olarak kullanılarak bir gün süreyle elleri ve ayakları bağlı tutulduktan sonra, 25 bin 267 lira parasının zorla alındığını bildirdi. Ayrıca Y.B. adlı bir kadın da kendisine zorla fuhuş yaptırıldığını ileri sürerek şüphelilerden şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine hareket geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Yenişehir ilçesinde bir eve düzenledikleri operasyonda, Ç.B. ve E.B. adlı şüphelileri gözaltına alırken, evde yapılan aramada 23 adet dijital materyal, 2 cep telefonu, çok sayıda kamera kaseti, 1 adet kuru sıkı tabanca ile bu tabancalara ait fişek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, zanlılardan Ç.B. eliyle yüzünü kapatarak uzun süre gözyaşı döktü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum