İpek Özbey kimdir, babası kim, kimin kızıdır, nerelidir,

İpek Özbey kimdir, babası kim, kimin kızıdır, nerelidir, kaç yaşındadır, daha önce nerelerde çalıştı? Özbey, Hürriyet gazetesindeyken siyasi parti liderleri ve önde gelen isimleriyle yaptığı röportajlarla adından söz ettirmişti. İşte İpek Özbey biyografisi ve özgeçmişi:

İpek Özbey kimdir, babası kim, kimin kızıdır, nerelidir,
11 Eylül 2022 - 10:06 - Güncelleme: 11 Eylül 2022 - 11:48

İpek Özbey kimdir, babası kim, kimin kızıdır, nerelidir, kaç yaşındadır, daha önce hangi kuruluşlarda ya da gazetelerde çalıştı, soruları son günlerde ara ara soruluyor. Kitapları ile merak edilen, araştırılan İpek Özbey kaç yaşında, nereli? İşte İpek Özbey kimdir, babası kim, kimin kızıdır, nerelidir, kaç yaşındadır, İpek Özbey biyografisi ve özgeçmişi:

Gazeteci İpek Özbey kimdir
Gazeteci İpek Özbey

 

İpek Özbey kitapları, biyografisi! Detaylar haberimizde.

Siyasi üzerine yazdığı kitaplar ile dikkat çeken başarılı isim, köşe yazılar ile de bilinmekte.

Doğan Grubu'ndan Demirören Holding'e satılan Hürriyet gazetesinde eve tebligat yoluyla işten çıkarılan gazeteciler arasında bulunan İpek Özbey'in yeni adresi belli oldu.

İpek Özbey Cumhuriyet Gazetesi ile anlaştı.

Özbey'in Cumhuriyet kadrosuna katıldığını gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, sosyal medya hesabından duyurdu.

Küçükkaya, "Yarını bekleyemedim... Söyleşileriyle gündem yaratan İpek Özbey Cumhuriyet’te. İlk söyleşi 2 Aralık’ta... İpek Özbey’e “Cumhuriyet ailesine hoş geldin” diyor, ilk söyleşisini Cumhuriyet okurları gibi ben de sabırsızlıkla bekliyorum..." diye yazdı.

İşte Küçükkaya'nın o paylaşımı:

İPEK ÖZBEY KİMDİR?

1973'te İstanbul'da doğan Özbey, gazeteciliğe İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okurken Günaydın'da başladı.

Babası Mustafa Özbey Mydonese Showland Yönetim Kurulu Başkanı. M1 Tv Radyolar Yönetim Kurulu Başkanı.

Özbey Turizm UCS AŞ Medya 2000 grup Başkanıdır.Euro 90 Tv CEO su

Eski kalecilerden olan Mustafa Özbey Trabzonspor’un ilk kalecilerindir. Beşiktaş kaptanı ve A milli takım kalecilerindendir Annesi ise Handan Özbey’dir. Gülbin Özbey isminde bir kız kardeşi vardır.Başarılı Medya iletişimcidir

En son Cumhuriyet kadrosuna dahil olmuş, Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya sosyal medya hesabından duyurmuştur.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Üniversite eğitim döneminde iken Günaydın Gazetesi’nde çalışmaya başlamıştır.

Daha sonra, NTV, Cumhuriyet Gazetesi ve CNN TÜRK’ün de aralarında bulunduğu pek çok gazete, dergi ve televizyon kanalında çalışmıştır.

En son Hürriyet Gazetesi’nde çalışmış ardından Cumhuriyet Gazetesi’nde çalışmalarını sürdürmüştür.

Cumhuriyet Dergi için de röportajlar yapan İpek Özbey’in kaleme aldığı kitapları da bulunmaktadır.

Başarılı gazeteci, yazar günümüzde Halk Tv ekranlarında Gündem Özel isimli program ile çalışmalarını sürdürmekte, hazırlayıp sunmaktadır. 20’li yaşlarda, HBB’de sabah haber kuşağını sunmuştur.

NTV, Cumhuriyet Gazetesi ve CNN TÜRK'ün de aralarında bulunduğu pek çok gazete, dergi ve televizyon kanalında çalıştı. Özbey son olarak Hürriyet Gazetesi'nde görev yapıyordu.

Özbey, Cumhuriyet Dergi için de röportajlar yapıyor.

İPEK ÖZBEY KİTAPLARI

Demokrasi Kahramanları,

Kırık Matruşka

CUMHURİYET GAZETESİNDEN AYRILDI

Öte yandan İpek Özbey, 15 Kasım 2021 Pazartesi itibariyle Cumhuriyet Gazetesindeki görevinden ayrıldı. Ayrılık haberini gazetenin genel yayın yönetmeni köşesinden duyurdu. 

Yayın yönetmeni açıklamasında, "İki yılın ardından İpek Özbey’i Cumhuriyet’ten TV dünyasına uğurluyoruz. Onu hafta içi her gün 16.00-18.00 saatleri arasında Halk TV ekranlarında izleyeceksiniz. Hafta sonu da programı var, unutmayın. Cumhuriyet’teki başarısını TV ekranlarına taşıyacağına inancım tam. Herkes biliyor ki onu çok özleyeceğim. Hem gazeteciliğini hem dostluğunu!.. Gazetenin yoğunluğundan, toplantılarından fırsat bulduğum anlarda Halk TV’yi açıp “İpek konuklarına neler soruyor?” diye izleyeceğim artık... Yolun açık olsun İpek Özbey..." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum