'İşkence görüntüleri' operasyonu: 4 gözaltı

Sedat Peker’e hakaret ettiği öne sürülen bir kişinin, bir otomobilin arka koltuğunda dövüldüğü görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı. O video ile ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı bir kişi hakkında da yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

'İşkence görüntüleri' operasyonu: 4 gözaltı
30 Eylül 2017 - 23:27 - Güncelleme: 01 Ekim 2017 - 11:02
19 Eylül akşamı Youtube’a yüklenen bir işkence videosu gündeme deyim yerindeyse bomba gibi düşmüştü.  Kan donduran görüntüler Sedat Peker’in sosyal medya hesabından da paylaşılmıştı.

Videoda bir otomobilin arka koltuğunda oturan 2 kişi, aralarına aldıkları, kanlar içerisindeki bir kişiyi “Reis’e nasıl küfredersin” diyerek dövüyordu.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Söz konusu görüntülerin ardından İstanbul Emniyeti’nin soruşturma başlattığı ortaya çıktı. 4 kişinin gözaltına alındığı ve sorgularının sürdüğü öğrenildi. Operasyon kapsamında bir kişinin de arandığı bildirildi.

SEDAT PEKER REDDETMİŞTİ

Sedat Peker ise söz konusu görüntüleri retweet etmesinin ardından başlayan tartışmara ilişkin yaptığı açıklamada “Şahsıma karşı sosyal medyada algı çalışmasını yapanlar aslında bu görüntülerdekinden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar” dedi. Sedat Peker şunları söyledi; -‘Bunu yapanlar benim yakınlarımsa kurmak istediğim yeni düzene destek olmayıp sadece köstek olduklarını bilmeliler. Eğer ki bunu yapanlar düşmanlarımsa onları da edebiyete kadar lanetlerim. Şahsıma karşı sosyal medyada algı çalışmasını yapanlar aslında bu görüntülerdekinden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar. Ancak kurmak istediğim yeni bir düzenim ve hayallerim var. Bu yüzden dolayı şiddeti reddediyorum” demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum