İstanbul Anadolu Yakasına Güvenli Kurye Hizmeti

İstanbul’un Avrupa Yakasında yaşıyor, ancak iş yoğunluğunuz ya da farklı sebeplerinizden dolayı Avrupa yakasına teslim etmeniz gerekli evraklarınız var ve siz güvenilir bir kurye şirketi arayışı içinde misiniz?

İstanbul Anadolu Yakasına Güvenli Kurye Hizmeti
03 Haziran 2022 - 17:31

O halde belki çok uzun zamandır aradığınız motorlu kurye şirketini buldunuz. SYS kurye, sizlere İstanbul Avrupa yakasında en güvenli teslimat hizmetlerini vereceğinin %100 garantisini veren bir firmadır. Eğer sizler de acil olarak bazı teslimatlarınızın yapılmasını talep ediyor ancak istediğiniz hızda bu hizmeti gerçekleştirecek bir firma bulamıyorsanız, hemen bizlerin hizmet vermekte olduğu ilçeleri https://syskurye.com/ internet adresimiz üzerinden inceleyerek siparişinizi verebilirsiniz.

İstanbul’un Her Yerine Aynı Gün Teslimat
İstanbul’da çalışan ya da ikamet eden müşterilerimizin her gün aynı gün içinde teslimatlarını gerçekleştirebilmek için uzman kadromuz ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Siz değerli müşterilerimizin gönderimini gerçekleştirmek istediği önemli eşya ya da evrakları moto kurye çalışanlarımız aracılığı ile gün içinde teslim etmekteyiz.  Ayrıca şirketimiz tarafından sizlere sunulan gece ve ekspres teslimat seçeneklerimiz ile de göndermek istediğiniz ürünlerimizi talep etmiş olduğunuz saat aralıkları içinde teslim ediyoruz. Sizler de hemen bu hizmetlerimizden yararlanabilmek için talep oluşturabilir veya belirli bir tarih için yerinizi ayırttırabilirsiniz.

120 Dakikada Teslimat Avantajı
Kurye hizmeti almak isteyen birçok kişi, en çok teslimat süresi ile ilgili sorun yaşarlar. Birçok firma, kendilerine vaat etmiş olduğu süre zarfı içinde siparişlerini teslim etmediği için müşterilerini mağdur ederler. Ancak bizler, SYS kurye şirketi olarak müşterilerimiz hiçbir zaman mağduriyet yaşamaması ve en iyi hizmeti almaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul’un her yerine, 120 ile 180 dakika içerisinde sağladığımız kurye ve moto kurye hizmetlerimiz ile zamandan tasarruf ederek göndermek istediğiniz ürünleri bizlere emanet edebilirsiniz. Sizler de haftanın her günü için kuryelerimiz aracılığı ile göndermek istediğiniz ürünleriniz için 0531 101 47 26 numaralı telefon üzerinden bizlerle iletişime geçebilir, İstanbul’da nereden nereye teslimat yapacak olduğunuzu biz bildirerek net gönderim süresi hakkına bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sabit hat telefonları üzerinden de bize aynı hızla ulaşabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum