İstanbul'da lüks rezidansta büyük yangın!

İstanbul Fikirtepe'de bulunan 24 katlı lüks bir rezidansta yangın çıktı. Yangının binayı komple sardığı görüntülere yansıdı. Rezidansta kaç kişinin olduğu ve yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor.

İstanbul'da lüks rezidansta büyük yangın!
16 Ekim 2022 - 09:54

Alınan bilgiye göre, Fikirtepe Mahallesi Rüzgar Sokak'taki 24 katlı binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Alt katlarda başlayan yangın, kısa sürede dış cephe kaplaması üzerinden binanın en üst katına kadar ulaştı.
Yangın sırasında binada bulunanlar tahliye edilirken, dumandan etkilenen bir kişi ise sağlık ekiplerince tedavi altına alındı. Yangın ekiplerin bir saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. 16.Katta oturduğunu söyleyen bina sakini, Köksal Yılmaz “ Oturma odasında otururken birden yukarıya doğru alevler yükseldi, hemen aşağı indim ve itfaiyeyi aradım. Herkesi dışarı çıkarmaya çalıştık, klimadan çıktığını söylüyorlar, tam olarak bir bilgimiz yok. Yangın binanın ön cephesini sardı, içeride insanlar vardı, tek temennimiz kimseye bir şey olmamış olması” dedi.

'Can kaybı ve yaralının olmaması bu acı günde tesellimiz'

Yangına ilişkin olay yerinde bulunan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile görüştüğünü belirten CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Kadıköy Fikirtepe'deki yangında; olay yerinde olan Kadıköy Belediye Başkanımız Şerdil Dara Odabaşı'nın verdiği ilk bilgiye göre klima motorlarından çıkan ve itfaiye tarafından kontrol altına alınmış yangında şu ana kadar can kaybı ve yaralının olmaması bu acı günde tesellimiz” ifadelerini kullandı.

20 yaşındaki genç, sahilde başından vurulmuş halde bulundu20 yaşındaki genç, sahilde başından vurulmuş halde bulundu


YORUMLAR

  • 0 Yorum