İstanbul'da vahşet: Kedileri öldürüp bina çevresine attılar

İstanbul Başakşehir’de bir sitede 20 kedi ölü olarak bulundu. Bir kedi, kafası gövdesinden ayrılmış şekilde bulundu.

İstanbul'da vahşet: Kedileri öldürüp bina çevresine attılar
24 Mayıs 2023 - 09:43

Bayındırlık Konutları’nda kedi katliamı yaşandı… Site sakinleri sitenin farklı noktalarında toplamda 20 kedinin ölüsünü buldu. Bir kedinin kafasının gövdesinden ayrılarak öldürüldüğü belirtildi.

Duruma sessiz kalmayan site sakinleri site önünde bir araya geldi. Olayı fark ettikleri gece polisi ve belediye yetkililerini aradıklarını belirten vatandaşlar, bu olayın bir köpek saldırı olmadığının tespit edildiğini ifade etti.

“ARAMIZDA DOLAŞAN BİR CANİ VAR”

Olayın bir an önce aydınlatılmasını ve şüpheli veya şüphelilerin yakalanmasını isteyen site sakinleri, şu açıklamalarda bulundu:

“Bir anne kedi, toplamda da 15 tane yavrusu vardı. Pazar akşamı geldiğimizde bütün yuvaları dağıtılmış, 11 tane kedi bir yerde, diğer apartmanın etrafında da 5 tane kedi bir yerde, ölülerini bulduk. Pazartesi günü güvenlik kamerası kayıtlarına bakıldı kimin olduğunun bulunması için ama kamera kayıtlarında sonuç istediğimiz gibi çıkmadı. Bu daha soğumadan 4. Ada, 6. Bloktaki binanın yangın merdiveninde de kellesi kesilmiş, kolu kesilmiş bir hayvan… Bunu kimler yapıyor? Aramızda dolaşan bir cani var.

“NEREDE GÜVENLİK KAMERASI OLMADIĞINI BİLİYOR”

O akşam polis çağırdık, kedilerin toplatılması için belediyeden yetkililer de geldi, bunu yapanın köpek olmadığını söylediler. Sitede yaşayıp şüphelendiğimiz insanlar var. Burayı çok iyi bilen birisi… Nerede güvenlik kamerası yok, biliyor.”

Hayvan hakkı savunucuları, bu suçu işleyenlerin bulunması için sosyal medyadan çağrılar yapıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum