İstanbul Şehir Tiyatroları'nın repertuvarı açıklandı

Bütün dünyanın salgın tehdidiyle mücadele etmekte olduğunu anımsatan Muratlı, "Bu, bütün sektörleri olumsuz etkiledi ama bizi elbette olumsuz etkilediği gibi biraz daha fazla üzdü. Çünkü salonların coşkusu, alkışların hazzı bambaşka. Tiyatrolarda halkla kucaklaşmadan, omuz omuza değmeden, karşıdaki gülücüğü görmeden aynı tadı alamıyorsunuz" ifadesini kullandı.

İstanbul Şehir Tiyatroları'nın repertuvarı açıklandı
23 Eylül 2020 - 09:35
Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapılan basın toplantısında, "Küçük kadro, minimal dekor, tek perde" sloganıyla kapılarını açan "Sezon: minimal" kapsamında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyarak izleyiciyle buluşacak oyunlar tanıtıldı.

İBB Kültür Daire Başkanı Hülya Muratlı, mart ayında perdelerini kapatmak zorunda kalan tiyatroların, zorlu bir süreçten sonra tekrar izleyiciyle buluşmasının mutluluk ve gurur verici olduğunu söyledi.

Şehir Tiyatroları'nın 29 Eylül'de başlayacak yeni sezon repertuvarında "Antigone", "İfigenya", "Veba", "Kutlama", "Zehir", "Kahvaltıya Kalsana", "Rüstemoğlu Cemal'in Tuhaf Hikayesi", "Herkes Sihirbaz Olacak", "Kısraklı Kadın", "Geçit", "Yaftalı Tabut", "Kimse Öyle Şeyleri Konuşmuyor Artık", "Öldün Duydun Mu?", "Sen İstanbul'dan Daha Güzelsin", "Melek" ve "Hayat Der Gülümserim" oyunları yer alacak.

Kaynak Yeniçağ: İstanbul Şehir Tiyatroları'nın repertuvarı açıklandı

YORUMLAR

  • 0 Yorum