İYİ Parti'nin yeni lideri belli oldu

İYİ Parti'de yapılan 3. tur seçimlerinde Müsavat Dervişoğlu 611 oy alarak, partinin yeni genel başkanı oldu

İYİ Parti'nin yeni lideri belli oldu
27 Nisan 2024 - 21:22 - Güncelleme: 29 Nisan 2024 - 09:21

İYİ Parti'de yapılan 3. tur seçimlerinde Müsavat Dervişoğlu 611 oy alarak, partinin yeni genel başkanı oldu. Diğer aday Koray Aydın 548 oy aldı.

DERVİŞOĞLU: ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Genel başkanlığa seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yapmak için kürüye gelen Müsavat Dervişoğlu şu ifadeleri kullandı:

Bu yolculuğa çıkarken cenabı Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin diye dua ettim. Milletim için dua ettim partim için dua ettim. 2104 Ben bir yarış kazanmadım. Çünkü kimseyle yarışmadık biz. Herkesin gözü bu kongredeydi. En küçük bir tatsız olay bile yaşanmadı. Bu iyiler ve cesurlar hareketinin nasıl bir siyasi hareket olduğunun en büyük delilidir. 2105 konuşurken de ifade ettim sayın Koray Aydın benim aile büyüğüm ve abimdir. Sayın Tolga Akalın da benim kardeşim ve ailemin bir ferdidir. Sizlerin adayları olarak bu yolculuğa çıktık. Siz asıl çok büyük bir ailesiniz size mensup olmaktan hepimiz iftihar ediyoruz. 2105 bugün itibarıyla birbirimize sarılarak yaralarımızı saracağız. Sonra da Allah'ın izniyle konuşmamda ifade ettiğim gibi iktidar yolculuğunu abim Koray Aydın'la kardeşim Tolga Akalın ile ve bu dava için alın teri döken sizlerle yolculuğumuza devam edeceğiz. 2106 herkes emin olsun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Ne mutlu Türkiye diyene. Allah hepinizden razı olsun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum