İzmir'de sezon "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarıyla başladı

İzmir'de tribünlerden yükselen "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganıyla başlayan sezonun ilk maçında Göztepe sahayı boynu eğik terk etti...

İzmir'de sezon "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarıyla başladı
19 Ağustos 2019 - 08:47
İzmir'de tribünlerden yükselen "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganıyla başlayan sezonun ilk maçında Göztepe sahayı boynu eğik terk etti.

Teknik direktör Tamer Tuna'nin cezası nedeniyle kulübede olmadığı maça sarı kırmızılar yeni transferler Sanneh, Leo ve Eren ilk on birde başlarken Yasin, Alpaslan, Borges, Wallace ve Berkan yedek soyundu.

İlk yarının ilk bölümünde Göztepe oyunun kontrolünü elinde tuttu ancak sonraki bölümde oyunda dengeyi kuran Antalyaspor Hakan'ın ayağından 28'de direkten dönen şuttan bir dakika sonra kornerden gelen ve kafalardan seken topa Diego'nun vurduğu kafayla öne geçti; 0-1.

İkinci yarıya Denız'in yerine Yasin'i alarak başlayan Göztepe 62'de Halil-Yalçın değişikliğini de yaptı.

71'de Aatıf'ı oyuna alan Antalyaspor topu daha çok tutan ve kontrol eden taraf oldu. 78'de Eren önündeki topa dokunamayarak Göztepe adına mutlak bir golü kaçırdı.

Göztepe son hamlesini 80'de Castro'nun yerine Alpaslan'ı alarak yaptı. 83'te Aatıf'in yerden mükemmel şutunu Beto ayağıyla kornere çeldi.87'de Leo'nun nefis kafasını Antalyaspor kalecisi Boffin aynı güzellikte bloke etti.

Maça gelen 5 dakika ilavenin son anlarında Poko'nun 25 metreden nefis şutu sol doksanı yalayarak dışarı çıkınca üç puan deplasmanda Antalyaspor'un oldu.

Göztepe maç boyunca rakip kaleye birisi kafa ile üç şut çekebildi. GS'den transfer edilen santrfor Eren ilk maçında varlık gösteremedi ve arkadaşlarıyla sık sık anlaşmazlık yaşadı.

Yasin'in ikinci yarıda ofansa getirdiği hareket Göztepe'ye skor için yetmedi.

Bu arada hakem Zorbay Küçük ters kararlarıyla tribünleri ve oyuncuları çok kızdırdı, çok itirazı olan bir maç yönetirken tribünlerden alkışlı protesto aldı.

Maçta Yasin'in ceza sahası içinde düşürüldüğü pozisyon dahil hiç VAR'a gidilmemesi de bu akşamın ilginç bir verisiydi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum