İZMİR PSİKOLOG

Psikoloji, insanların duygu, düşünce ve davranışlarını inceleyen bir bilim dalıdır. 19. yüzyılda gelişen psikoloji bilimi, ruh bilimi olarakta bilinmektedir. Psikoloji bölümünde eğitim almış ve bu alanda uzmanlaşmış kişilere psikolog denilmektedir. Psikologlara ihtiyacın en yaygın olduğu şehirlerden birisi olan İzmir’de tavsiye edilen psikologları sizin için derledik. Buna geçmeden önce ilk önce psikolojinin alt alanlarını açıklayalım:

İZMİR PSİKOLOG
11 Mart 2021 - 12:13

Psikoloji alanları;

Sosyal psikoloji
Gelişim psikolojisi
Endüstriyel psikoloji
Adli psikoloji
Eğitim psikolojisi
Spor psikolojisi

Yukarıdaki gibi farklı alanlardan oluşan psikoloji alanında ruh sağlığını ilgilendiren konulara klinik psikologlar bakar. Bu sebeple izmir psikolog arayışları yaygın olarak yapılmaktadır.

Panik atak, obsesif kompulsif bozukluklar, logoterapi, depresyon, bilişsel davranışçı terapi, aile ve çift terapisi konularında desteğe mi ihtiyacınız var? İzmir'in en iyi psikolog hizmeti veren terapistlerimizle her konuda destek vermeye hazırız.Psikoterapiye başlamak büyük bir adımdır. Alsancak psikolog merkezi olarak amacımız, bu süreci sizin için yapıcı çözüm odaklı bir deneyim haline getirmektir.

Psikolojik sorunlara erken müdahalenin önemini biliyor ve her zaman önemini vurguluyoruz. Erken tedavinin önemini göz önünde bulundurarak ilk görüşme randevusunu hemen oluşturuyoruz.

İzmir Psikolog Tavsiyeleri
Danışanlarımızın %99'u merkezimizden mutlu ve destek duyduğu konularda ihtiyaçlarına yönelik desteği doğru şekilde alarak ayrılıyor. İzmir'de psikolog tavsiyesi isteyen danışanlara tavsiye edildiğimiz için son derece mutlu ve gururluyuz.

Günümüzde yetişkinlerin büyük bölümü psikolojik hastalığa yakalanıyor ve giderek bu oranın arttığı görülüyor. Uygun bir tedavi yöntemi ve erken müdahale ile psikolojik hastalıklar tedavi edilebilmektedir.

Son yıllarda sosyal medya ve sosyal yaşama rağmen yalnızlaşan, iş ve hayat temposu içinde baş etme konusunda sorun yaşayan kişilerin sayısı artmaktadır. Bu kişiler de sorunları doğru şekilde tespit etmek ve uygun bir şekilde çözmek, başetmebecelerilerini ve yaşam kalitelerini artırmak için psikolog desteğine ihtiyaç duyulmaktadır.

Merkezimize başvuran danışanlarımızın ilk günden itibaren ihtiyaçlarına en iyi ve en samimi şekilde cevap vererek desteğimizi sunuyoruz.

İzmir en iyi psikolog için araştırma yapıyorsanız uzman terapistlerimizin sizlere en iyi desteği sağlayacağından emin olabilirsiniz. Danışanlarımıza verdiğimiz destek ile sonuç ve çözüm odaklı ilerleyerek süreci kısa tutup problemleri hızlı bir şekilde çözüme kovuşturuyoruz.

Her danışana özel olarak çözüm üretiyor ve samimi şekilde yaklaşıyoruz. İzmir'de en çok aranan psikolog merkezi olmayı, samimiyetimize ve çözüm odaklı ilerlememize borçluyuz.
 

İzmir Psikolog Ücretleri

Psikolog ücretleri danışanlarımızla gerçekleştirmeyi planladığımız seans sayısı ve tedavi yöntemine göre şekillenmektedir. Terapiye başlamayı kolaylaştıran fiyatlar sunan merkezimiz yaşadığınız zorluklarda her zaman yanınızda. İzmir psikolog ve izmir terapist sayfamızı incelemek için https://norapsikoloji.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum