Jogger Pantolon

Anlamı eşofman altı ve koşu yapan kişi olarak bilinmektedir. İngilizce bir kelime olan jogger, aslında rahat alanlarda tercih edilen bir pantolon çeşididir. Uyurken, spor yaparken veya yürüyüş, koşu gibi aktiviteler yapılırken kullanılmaktadır. Çok cepli ve paçası lastikli pantolon modelidir.

Jogger Pantolon
11 Ekim 2021 - 13:40 - Güncelleme: 11 Ekim 2021 - 13:43
Erkek Jogger Pantolon 
Genellikle birçok giysi ile kombinlenebilen bir parça olarak jogger, erkeklerin önemli favorileri arasında geliyor. Erkeklerin de rahatlıkla kullanabileceği bir pantolondur. Jogger pantolonlar çok cepli olduklarından dolayı erkekler için tercih sebebi olabilir. Çanta kullanmayan erkekler, eşyalarını jogger pantolonun cebine kolaylıkla yerleştirebilir ve elinde taşımak zorunda kalmaz. Uyurken veya spor yaparkende giyilebilen pantolon türü olarak jogger aynı zamanda cool görünmesi nedeniyle erkeklere konfor sağlıyor. Her yaştan erkeğin birçok alanda giyebileceği bir pantolondur.
Kadın Jogger Pantolon 
Rahatlığı seven gençlerin yeni modası jogger pantolonlar kadınlarında ilgi odağında. Renkli veya file çoraplarla kombinlenerek farklı tarzlar elde edilen jogger kadınlar için tamamen farklı bir tasarım haline gelmiştir. Topuklu ayakkabılarla kombinlenerek spor ve şık anlayışını tamamen birleştiren bir akım yaratmıştır. Uyurken de rahat ve şık olmak isteyen kadınların önemli kombin parçalarından birisidir. Lastikli paçası sayesinde yukarı sıyrılmayan jogger pantolonlar uyurken tercih edilmesinin nedenlerindendir. Kumaşın kalınlığına göre seçilerek bütün mevsimlerde kullanmak mümkündür. Modelleri incelemek ve satın almak isterseniz  https://www.dagi.com.tr/jogger-pantolon sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
Formun Üstü
Formun Altı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum