Kadın cinselliği hakkında yanlış bilinenler

Kadınlar ve seks hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz? Peki bunların doğru olduğuna emin misiniz? İşte kadın cinselliği hakkında yanlış bilinenler.

Kadın cinselliği hakkında yanlış bilinenler
06 Mayıs 2020 - 10:44
Orgazm kadınlar için önemli değildir

ABONE OL

Orgazm kadınlar için önemli değildir 



Doğrusu, kadınlar orgazm sırasında onları partnerine yakınlaştıran oksitosin hormonu salgılarlar. Hatta uzun süre orgazm olmamaları onları seksten uzaklaştırabilir.




2Kuruluk tahrik olmadığını gösterir

Kuruluk tahrik olmadığını gösterir 



Vajinanızın sıvı üretmiyor olması tahrik olmadığınız anlamına gelmez. Kuruluğa kondomlar, ilaçlar ve menopoz gibi pek çok şey sebep olabilir. Böyle durumlar için kayganlaştıcı yağ bulundurun.


​​​​​​​

 

3Kadınlar erkeklerden daha az zevk alır

Kadınlar erkeklerden daha az zevk alır 



Hala kadınların erkekler kadar zevk almadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sadece doğaları gereği kadınların sekse yaklaşımı ve zevklerini gösteriş şekilleri erkeklerden farklıdır.


​​​​​​​

4Kadın orgazmının kontrolü erkektedir

Kadın orgazmının kontrolü erkektedir 



Her iki taraf adına daha mutlu bir ilişki ve daha iyi bir seks için her iki tarafta kendi cinsel hazzının kontrolünü eline almalı ve karşı tarafı daha iyi hissettirmenin yolunu bulmalı.


​​​​​​​

 

5Kadınlar mastürbasyon yapmazlar

Kadınlar mastürbasyon yapmazlar 



Yapılan bir araştırmaya göre seks oyuncaklarının %70i kadınlar tarafından satın alınıyor. Kadınların da mastürbasyon yaptığını söylememize gerek yok herhalde.


​​​​​​​

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum