Kadir İnanır 7 yıl sonra beyazperdede

Kadir İnanır, 2012’de ‘Elveda Katya’da oynadıktan sonra beyazperdeye mola vermişti. 70 yaşındaki efsane, Nihat Durak’ın yazıp Filiz Üstün Durak’ın yönettiği ‘Kapı’ ile yeniden sinemada.

Kadir İnanır 7 yıl sonra beyazperdede
12 Nisan 2019 - 09:55

 



 

Vahide Perçin, Aykübe Pusat ve Timur Acar’ın da oynadığı filmin galası önceki akşam Levent Kanyon’da yapıldı. Kadrodaki Erdal Beşikçioğlu galaya son anda yetişti.

 



 

Kadir İnanır’ı hayat arkadaşı Jülide Kural, Vahide Perçin’i eski kocası Altan Gördüm, Timur Acar’ı da eşi Eda Özerkan yalnız bırakmadı.'EN AZ 1 MİLYON DOLAR'

'EN AZ 1 MİLYON DOLAR'



 

Kadir İnanır, “Türkiye’de iyi bir film üretmenin en düşük maliyeti 1 milyon dolar. Parası olan adam, onu sinema için harcar mı? Maalesef artık bu tarz yapımları bulmak artık çok zor. ‘Kapı’, evrensel sinema değeri taşıyan özel bir film. Sanatın önünde kimse duramaz” dedi. Vahide Perçin de “Filmimiz, bir Süryani ailesinin hikayesini anlatıyor. İzleyenleri çok etkileyeceğinden eminim” diye konuştu.

 



 

Aybüke Pusat, Erdal Beşikçioğlu

 



 

Timur Acar ile eşi Eda ÖzerkanGALA SONRASI EĞLENCE

GALA SONRASI EĞLENCE



 

Erdal Beşikçioğlu galadan sonra Asmalımescit’teki Corridor’a gitti. Ama çıkışta daha çok eğlendi. Etrafına toplanan çalgıcılara, “Haydi çalın bakalım” dedi, onlarla ritim tuttu. 100 lira da harçlık verdi.

 



 

Altan Gördüm eski eşi Vahide Perçin’in filmdeki performansına övgü yağdırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum