Kahin Nicolas Aujla, salgının biteceği tarihi açıkladı

Korona virüs ortada yokken böyle bir virüsün dünyayı ele geçireceğini açıklayan kahin Nicolas Aujla, bu kez salgının bitişi için tarih verdi. Kahin Aujla, salgının 2021'de son bulacağı söylentilerinin aksine koronanın 2022'de biteceğini söyledi.

 Kahin Nicolas Aujla, salgının biteceği tarihi açıkladı
25 Kasım 2020 - 10:38

Haberler'de yer alan habere göre, kahin Nicolas Aujla, 2019'da aralarında Notre Dame Katedrali'nin yanması gibi birçok dikkate değer kehanette bulunmuştu. Nicolas Aujula, yeni kehanetlerini açıkladı.

ABD seçimlerinde Donald Trump’ın seçimi kaybedeceğini ve  korona virüs salgını henüz ortada yokken böyle bir virüsün çıkacağına dair kehanetlerde bulunan Aujla, dünyada 1 milyondan fazla can alan ölümcül salgınla ilgili bir açıklama daha yaptı.

koronavirusun-dunyayi-ele-gecirecegini-onceden-718740-277-5-b.jpg

SALGININ BİTİŞ TARİHİ VERDİ

"Fanzine Official" adlı Instagram sayfasında yer alan haberde aşı çalışmalarıyla birlikte salgının 2021'de son bulacağı söylentilerinin aksine kahin Aujla, korona virüsün 2022'de biteceğini söyledi.

34 yaşındaki kâhin, Çin ve Küba'daki depremleri, Londra'daki taksici protestolarını ve Justin adlı kamuya mal olmuş bir kişinin (Justin Trudeau, Kanada Başbakanı) içinde bulunduğu skandalı bilmişti.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum