Kalbimin Aşkı Yarışmasının Sunucusu Başak Fistanlı

Başak Fistanlı, 15 Mayıs 2003 tarihinde doğmuş 19 yaşındaki bir genç sunucu, model ve oyuncudur. İstanbul'da doğup büyüyen Fistanlı, ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Halen Haliç Üniversitesinde grafik tasarım bölümünde burslu olarak okumaktadır.

Kalbimin Aşkı Yarışmasının Sunucusu Başak Fistanlı
28 Mart 2023 - 18:17

Başak Fistanlı, tiyatro eğitimi almış ve sahne deneyimleri edinmiştir. Yaklaşık iki yıl önce ilk ajans deneyimini yaşayarak modellik, oyunculuk ve sunuculuk sektörlerine adım atmıştır. O zamandan beri birçok reklam filmi, dizi ve programda yer almıştır.

Fistanlı, özellikle Star Life Tv ve Serdal Kara tarafından yapılan Kalbimin Aşkı yarışma programı sunucusu olarak tanınmaktadır. Yarışma programında gösterdiği performansla, izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Aynı zamanda, farklı programlarda da sunuculuk yapmaktadır.

Genç yaşına rağmen başarılı bir kariyere sahip olan Başak Fistanlı, güzelliği ve yetenekleriyle dikkat çekmektedir. Sektördeki başarısıyla birlikte, genç yaşta geleceği parlak bir kariyerin sinyallerini vermektedir.

Çok Yakında yayın hayatına başlayacak olan Kalbimin Aşkı Programında sunuculuk performansı merak edilen Başak Fistanlı, çekimlerde gösterdiği profesyonelliği ile ekip arkadaşlarının takdirini topladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum