Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'ın tuvalet parası hesabına tepki: Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok

"Çay simit hesabı yaparak iktidara gelmişlerdi; şimdi yaptıkları hesap gideceklerinin habercisidir"

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'ın tuvalet parası hesabına tepki: Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok
30 Mart 2018 - 10:13
Son zamanlarda ittifak tartışmaları dışında sosyal medyadaki çıkışlarıyla da gündeme gelen Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan CumhurbaşkanıTayyip Erdoğan'ın AKP kongresinde söylediği "Tuvalete 1 milyon liraya gidiyorduk, nasıldı o günler. 6 sıfırı attık, 1 milyonluk tuvalet 1 liraya düştü. Mesele bu" sözlerine tepki gösterdi.

"Size bir fıkra anlatayım mı?" diye başlayan Karamollaoğlu, şunları yazdı:

"Bir zamanlar 1 milyon lira varmış. Sonra 6 sıfır atılmış, 1 milyon olmuş 1 lira. Peki, sonra ne olmuş? O zamanlar 1 milyon lira ile 78 gram et alınabiliyormuş. 

Şimdinin 1 lirası ile 25 gram! O zamanlar 1 milyon lira ile 680 gram süt alınabiliyormuş. Şimdinin 1 lirası ile 259 gram! 1 milyon lira ile 203 gram peynir alınıyormuş, şimdi 1 lira ile 43 gram! 

O zamanlar 1 milyon lira ile 10 adet yumurta alınıyormuş, şimdi 1 lira ile 2 adet! 1 milyon lira ile 406 gram nohut alınıyormuş, şimdi 1 lira ile 79 gram!

Eskiden çay simit hesabı yapıyorlardı, şimdi tuvalet…Görüyorsunuz… 

Anlatmaya gerek yok… Nereden nereye."

"Çay simit hesabı yaparak iktidara gelmişlerdi..."

Milli Gazete'de yer alan habere göre Karamollaoğlu'nun ifadelerinin devamı şöyle:

"Çay simit hesabı yaparak iktidara gelmişlerdi. Şimdi yaptıkları hesap gideceklerinin habercisidir. Bu pilin bittiğinin göstergesidir. Hâlâ parayı toprağa gömüyorlar. Bugün konuşulması gereken, tuvaletlerin 1 lira olması değil, doların 4 liraya, euro'nun 5 liraya, benzinin 6 liraya çıkmasıdır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum