Katar'dan Dünya Kupası'na içki izni

Bu yıl Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda seçili alanlarda içki satışı gerçekleşecek.

Katar'dan Dünya Kupası'na içki izni
08 Eylül 2022 - 10:43

Katar'da bu yıl düzenlenecek Dünya Kupası'nda 40 bin kişilik kapasiteye sahip stadyum ve taraftar alanları içerisindeki seçili alanlarda içki satışına izin verileceği bildirildi.

Fifa yaptığı açıklamada, bilet sahiplerinin başlama vuruşundan önce ve bitiş düdüğünden sonra stadyumdaki içecek seçeneklerine erişebileceklerini söyledi.

'Unutamayacakları bir deneyim'

Katar’daki 2022 Dünya Kupası’nın CEO’su Nasser al-Khater BBC Sport'a verdiği demeçte, "Taraftarların unutamayacakları bir deneyim yaşamalarını istediklerini" belirterek içki satışının gerçekleşeceğini duyurdu.

2022 Dünya Kupası

21 Kasım ile 18 Aralık 2022 tarifleri arasında düzenlenecek olan Dünya Kupası, ilk defa Orta Doğu'daki Müslüman bir ülkede gerçekleşecek.

Katar'da izin, Türkiye'de yasak

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin bu yıl 2-3-4 Eylül tarihlerinde 6'ncısını düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali’nde konaklama ve içki satışı kaymakamlık kararıyla yasaklanmıştı.

Nilüfer Kaymakamı Mustafa Özarslan'ın imzasıyla, belediyeye gönderilen resmi yazıda festivale alkol satışı ve gece konaklaması yapılamayacağı vurgulanmıştı.

Alkol ve kamp yasağı getirilen Nilüfer Müzik Festivali’nde kampa izin verildiAlkol ve kamp yasağı getirilen Nilüfer Müzik Festivali’nde kampa izin verildi

Körfez ülkelerinden Netflix'e: Eşcinsel içerikleri kaldırKörfez ülkelerinden Netflix'e: Eşcinsel içerikleri kaldır

YORUMLAR

  • 0 Yorum