Kemal Öztürk'ten Selman Öğüt'e ağır sözler: 'Arsız, cahil'

Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu Nedir Ne Değildir programında Kemal Öztürk’le Selman Öğüt birbirine girmişti.

Kemal Öztürk'ten Selman Öğüt'e ağır sözler: 'Arsız, cahil'
15 Eylül 2019 - 09:28 - Güncelleme: 16 Eylül 2019 - 08:45
Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu Nedir Ne Değildir programına konuk olan eski AA Genel Müdürü Kemal Öztürk ile Pelikancılar olarak bilinen Süheyb Öğüt'ün kardeşi Doç. Dr. Selman Öğüt arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Kemal Öztürk Twitter hesabından yaptığı açıklamayla "Hocam derdi ki; 'sakın cahille, arsızla muhatap olma.' Ne kadar haklı olduğunu dün bir kez daha anladım" ifadelerini kullandı. 

12 Eylül'de yayınlanan ve AKP’deki ihraçların konuşulduğu programda eski AA Genel Müdürü Kemal Öztürk, iktidarın yönünü değiştirdiğini ve Erdoğan’ın AKP içerisinde 'bir grup' tarafından yanlış yönlendirildiğini söyledi.

Gazeteci Öztürk ''Selman Bey ile İstanbul seçimlerinin iptali başvurusu sonrası bir araya gelmiştik ve ben bu iptal meselesinin AKP'ye çok büyük zarar vereceğini ve çok büyük tahribat yaratacağını söyledim canlı yayında, Selman bey de beni AKP'nin haklarını savunmamakla suçladı ve o programın videosu Selman Bey'in arkadaşları tarafından Youtube'a yüklenip elden ele dolaştırıldı'' dedi. Öğüt ise Öztürk'e, ''Bu iddaayı ispatlayın, geri alın, özür dileyin. Herkesi kendiniz gibi bilebilirsiniz, sizin taktikleriniz olabilir bunlar, hangi arkadaşlar bunlar? Biz bu taktikleri bir yerlerden hatırlıyoruz, iftira atmak FETÖ taktiğidir, iftira atmak FETÖ işidir, sen şu an da FETÖ taktiği yapıyorsun'' yanıtını verdi. Bu açıklamanın üzerine Öztürk ''FETÖ taktiğinin kim tarafından uygulandığını sen de iyi biliyorsun'' açıklamasında bulundu.
Canlı yayında birbirlerine girdiler! Canlı yayında birbirlerine girdiler! "Karnından konuşma! Sen niye her lafa zıplıyorsun"Televizyon

Programdan bir sonraki gün Kemal Öztürk, Twitter hesabından olayla ilgili açıklamada bulundu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum