Kendini deccal zanneden adam...

Klaus Schwab, Bill Gates, Harari, Biden ve daha bir çok isim ve bunlara iman eden, peşinden giden milyarlarca insan. Kendini Deccal zanneden ve Tanrılığını ilan etmeye hazırlanan adam Schwab bakalım 8 Kasım’dan sonra ne yapacak!

Kendini deccal zanneden adam...
03 Kasım 2022 - 09:32

Biliyorsunuz 8 Kasım’da ABD’de ara seçimler var ve batıda bu ezoterik derin yapılarda, kehanetlerin ve burçların ve yıldızların ileri-geri hareketlerinin özel bir anlamı var mars retrosu bu anlamda önemlidir. Bu durum savaş, öfke, tutku, hırs ve cinsellik ve iç güdüleri derinden etkiler bakalım, bu durum Amerikan seçimlerini ve Kasım'ın ilk yarısını nasıl etkileyecek, göreceğiz.

Evet, tekrar ana konuya dönecek olursak, Schwab açık açık söylüyor “Enerji sistemleri, gıda sistemleri ve tedarik zinciri derinden etkilenecek. Maalesef bir çok istihdamı yok edeceğiz. İnsanlar hacklenebilir hayvanlar olacak. Gelecek zaten buradaTransHumanizm’den, Bio Hackerlerler’den, NeuraLink’lerden boşuna söz etmiyorlar. Sizi “din, ahlak ve gelenekten, biyolojik cinsiyetinizden bağımsız BİREY’lere dönüştürmekten” söz ediyor adam “Fıtratınızı değiştireceğiz” diyor. “Tanrım beni baştan yarat” diyenlere “tamam sizin kaderinizi değiştireceğiz” diyor.

İngiliz Allenby Filistin topraklarına girdiğinde Selahaddin Eyyubi’nin mezarı başına gidip, “Biz geri geldik” dediği iddia edilir birileri de o kişinin Şam’ı işgal eden Fransız komutan General Gouraud olduğunu söyler böyle deyip demediği önemli değil, adamlar dönüp geri geldiler bu bir gerçek! Arif Nihat Asya’nın dediği gibi, “’Ebu Leheb öldü’ diyorlar: Ebu Leheb ölmedi, yâ Muhammed; Ebu Cehil, kıtalar dolaşıyor!”. 

Dünkü yazımın başlığı “3. Thutmose: Ey Musa! Ben Geri Döndüm!” idi. Bu başlık, Allenby ile ilgili söylenenlere bir göndermeydi evet şeytanın dostları geri dönüp geldiler, ben bizim zaaflarımızdan söz ediyorum ama bizden birileri herkesi ilgilendiren bu uyarıları bazı dolaylı örneklerle sınırlı imiş gibi kendilerini aklayıp karşısındakileri suçlamak için kullanıyorlar.

Yazılanları “Kitap'ı okuyup durduğunuz halde kendinizi unutur da başkalarına mı iyilikle emredersiniz? Düşünmez misiniz?” Evet, başkalarını eleştirdiğimiz konularda bizimkilerin de yapa geldikleri işler konusunda neden aynı eleştirileri yapmıyoruz: “Ey iman edenler! Yapmadığınız ve yapmayacağınız şeyleri niçin söylüyorsunuz?  Yapmadığınız ve yapmayacağınız şeyleri söylemek, Allah katında büyük kızgınlığa sebep olan çok çirkin bir davranıştır.” Başkalarının yanlışlarını insanların gözüne sokarcasına gösterirken kendi yanlışlarını örtbas etmeye çalışanlar yok mu vay onların haline. Kötülerin iyiliklerini örtmeyeceğiz, iyilerin ahvali şahsiye dışında kalan, topluma yansıyan kötülükleri konusunda da sesimizi yükselteceğiz yoksa kaybedenlerden oluruz. Bir de batılı ayrıntıları ile tasvir, unutmamak gerekir ki saf zihinleri idlal eder. Ödüllendirirken de, cezalandırırken de adil olacağız atamaları yaparken, ihaleleri dağıtırken, KPSS sınavları ve mülakatları yaparken de!

Sahi KPSS sınavlarında haksızlığa uğradıkları için şikayet edenlerin kaçta kaçı, Schwab’ın “biyolojik insana ihtiyaç kalmayacağı” söylemine karşı hiçbir tepki gösteriyor.

Öte yandan Siber diktatörlüğe, Siber faşizme doğru adım adın sürükleniyoruz. Zaten StarLinklerle uzay işgal edilerek “büyük gözaltı” gerçekleşti. 5G ile işgal orduları kentleri, evleri, iş yerlerini işgal etmeye devam ediyorlar. İktidar - Muhalefet “Dijital devrim” adına, siyasetçisi, bürokratı, sivil toplumu, akademisi, mediası, iş dünyası, koro halinde şöyle diyor: "Kuracağımız kameralar ve yüz tanıma sistemleri ile, suçluları sokağa çıkamaz hale getireceğiz." teröristleri yakalayacaklar, asker kaçaklarını da. Bu tamam da, sensörlerle her taraf ses ve görüntü olarak izlenebilecek zaten hava kirliliği bahanesi ile gökten izliyorlar, mRNA ya da SinoVac oldunuz, nano tüpler, o Grafenler damarlarınızda evet damarlarınıza kadar işgal gerçekleşti. “Maqi.info” bu “İKLİM ve Çevre kirliliği” bahanesi ile oluşturulan izleme hayatın bütün alanlarına yayılacak, “meşru gerekçelerin arkasına saklanarak”. Bu  internet sitesine www.maqi.info bakın. Minareyi çalmaya niyet edenler kılıfını hazırlamışlar. Herşey sizin sağlığınız, mutluluğunuz için, tabi bu yalanlara inanırsanız. Bu ve benzeri izleme sistemleri ile akıllı santraller, akıllı süpürgeler, akıllı zannettiğiniz her şey, cep telefonları, sosyal media ağları evinizdeki ajan, katiller, dost görünen düşmanlara dönüşebilir.. 5G ile otonom sistemler, Quantum merkezi sistemi tarafından yeni nesil akıllı Wifi ve santrallerle ses ve görsel olarak izlenebilecek. Bir yandan da kişisel bilgilerin korunması yasası çıkartarak insanları aldatıyorlar. Kimlik kartlarından din, mezheb, anne-baba adına kadar her şeyi sildirdiler, ama öte yandan o birileri her şeyi izliyorlar. O canlıların, yaşlı-genç hasta-sağlıklı, çocuk farketmez, kuşunuzu ve kedilerinizi bile tek TIK ile öldürebilirler. Anlayacağınız “Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu”. Tek TIK’lık canınız var artık bana inanmıyorsanız The Economist’e de mi inanmıyorsunuz!? Arama motoruna “The economist Broadbandits” yazın ekrana gelen görsele bakın bakalım ne görüyorsunuz!?

Geçen gün Trükten soruyordu, bütün güvenlik kameralarını tek sisteme bağlayarak image search ile terörist yakalacağız derken “bu güzel bir söylem gibi ama ya suçlu kapsamı genişletilerek, organik et yemek, köyde büyükbaş hayvan beslemek, kesmek suç kabul edilirse?” bu sorunun cevabı yok.

Bakalım 5 gün sonra ABD’de neler olacak. Sadece bizi değil, tüm dünya gelecek günlerin geçen günleri aratmasından korkuyor ama çözüm içinde ciddi bir hamle yok ne yazık ki hatta bir çok kişi ne olacak diye bekliyor. Bu Global çete de bekliyor. ABD'de 8 Kasım’da ara seçimler var seçim öncesi Trump ve Biden cephesinde dava savaşları sürüyor ABD seçmeni kaygılı. Pentagonun genç subayları ne düşünüyor bu konuda onu bilmiyorum. (!?) Kamuoyu araştırmalarına göre Cumhuriyetçiler'in Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu elde etmesi büyük ihtimal senato'da ise Başkan Biden’ın kongredeki üstünlüğünü kaybedip “topal ördek” durumuna düşme ihtimali var. 8 Kasım’daki kongre seçimlerinde senatonun 100 üyesinin 3’te 1’i Temsilciler Meclisi’nin ise 435 üyesinin tamamı değişecek sonra ne olacak bu belli değil. Her şey mümkün GlobalReset çetesinin geleceği, ABD’nin Yunanistan’daki tavrı, Ukrayna konusu, İklim anlaşması vs, hepsinin bundan sonraki yol haritası bu seçimden sonra belli olacak birileri çılgınca bir çıkış yaparak geri dönüş yollarını kapatmak için köprüleri havaya uçurabilir.

Bizde, ABD’deki ara seçim sonuçları açıklanırken iktidar ve muhalefet Anıtkabir’de Atatürkçülük yarışına girebilir.

Şarm el Şeyh konusuna daha sonra tekrar dönmeyi ümid ediyorum.

Selam ve dua ile.
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak


YORUMLAR

  • 0 Yorum