Kılıçdaroğlu: Ekiplerimiz, yatırımcılar, taze para hazır; sonsuza kadar krizi bitirecek bir vizyon açıklayacağız, 3 Aralık'ı bekleyin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah es-Sisi ile el sıkışması hakkında konuştu. Erdoğan'ın önceki yıllarda Sisi için söylediklerini hatırlatan CHP lideri, "Erdoğan'ın benim zoruma giden tarafı TC devletini temsil etmesidir.

Kılıçdaroğlu: Ekiplerimiz, yatırımcılar, taze para hazır; sonsuza kadar krizi bitirecek bir vizyon açıklayacağız, 3 Aralık'ı bekleyin
22 Kasım 2022 - 20:27

Ne demektir tükürdüğünü yalamak... Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Bütün dünya gülüyor.Türkiye'nin itibarı böyle sarsılmamalı!" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlara seslenen CHP lideri, "Birlikte olmak, birlikte çalışmak, birlikte düşünmekten, beraberlikten yanayız. Ayrışmanın hiç kimseye bir faydası yok. Huzur içinde yaşamak istiyorsanız, kimsenin yaşam tarzını siyasete malzeme etmek istemiyorsanız çok açık ve net söylüyorum oyunuzu bize vereceksiniz. Bu ülkede barışın, huzurun adresi biziz. Kavgayı değil kucaklaşmayı savunan biziz" diye konuştu. Kılıçdaroğlu geçmişte AKP ve MHP'ye oy veren vatandaşlara da "Türkiye’nin bu gidişinden memnun değilseniz, sandığa gittiğinizde oyunuzun rengini değiştirmek zorundasınız. Kendiniz için değil, evlatlarınız için, Türkiye için değiştirmek zorundasınız" çağrısını yaptı.

 

Öte yandan Kılıçdaroğlu ABD ve İngiltere ziyaretlerini hatırlatarak 3 Aralık'a işaret etti; "Emin olun çok güzel şeyler açıklayacağız. Belli aralıklarla bir krize giren bir Türkiye değil, sonsuza kadar krizi bitirecek bir vizyon açıklayacağız. Sonsuza kadar bu krizleri bitirmemiz lazım. Siyaset kurumu da bunun gereğini yapmalı. O nedenle gittim. Vizyonumuz hazır 3 Aralık. Ekiplerimiz, yatırımcılar hazır, taze para da hazır. Türkiye’yi bu beladan sonuna kadar kurtaracağız. Geliyor gelmekte olan" sözlerini kaydetti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum