Kılıçdaroğlu'ndan flaş Habertürk kararı!

'Damat' dediğinde yayın kesilince... CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Habertürk kararı geldi. TBMM'deki CHP Grup Toplantısı konuşmasının dikkat çeken bölümüne gelince Habertürk'ün yayını kesmesi Kılıçdaroğlu'nun o kritik kararı almasına neden oldu.

Kılıçdaroğlu'ndan flaş Habertürk kararı!
25 Şubat 2021 - 09:56

Partisinin grup toplantısındaki konuşmasını canlı olarak yayınlayan Habertürk'ün 'damat' dediği anda yayını kesmesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kritik bir karar almaya yöneltti. Kılıçdaroğlu günler önceden planlanan Habertürk'teki canlı yayın programına katılmama kararı aldı.

Kılıçdaroğlu'nun Habertürk'te Kübra Par, Veyis Ateş ve Muharrem Sarıkaya'nın konuğu olarak özel programda ekrana geleceği biliniyordu. Ancak CHP lideri bugün yaşanan gelişme karşısında özel yayına katılmaktan vazgeçti. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup konuşmasını ekranına canlı olarak taşıyan Habertürk, yayını aniden kesti. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının en önemli kısmı olarak değerlendirilen o kısım gelince Habertürk, yayından çıktı. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının o bölümü eski Hazine Bakanı Berat Albayrak'a yönelik olan kısımdı. Yaşanan gelişmenin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Habertürk'te özel yayında Kübra Par, Veyis Ateş ve Muharrem Sarıkaya'nın karşısına çıkmaktan vazgeçtiği öğrenildi. 

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının kesilmesi nedeniyle CHP yönetiminin önümüzdeki günlerde Habertürk'e karşı nasıl bir tepki vereceği de ayrıca merak konusu oldu. Bilindiği gibi CHP yönetimi kurumsal olarak alınan karar sonucu hiçbir partilinin CNN Türk ekranına çıkmasını istemediğini duyurmuştu. Şimdi aynı tavrın Habertürk'e karşı da geliştirilip geliştirilmeyeceği merak ediliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum