Kılıçdaroğlu NTV'de konuştu, Bakan Soylu Twitter'dan rest çekti

Canlı yayında Ataşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddialarına cevap veren Kılıçdaroğlu'nun sözlerine İçişleri Bakanı Soylu sosyal medyadan anında cevap verdi. Soylu, 'Böyle bir şey varsa ben istifa edeceğim. Eğer yoksa sen istifa edecek misin?' dedi.

Kılıçdaroğlu NTV'de konuştu, Bakan Soylu Twitter'dan rest çekti
19 Aralık 2017 - 16:55


'KK alenen yalan söylüyor'

Süleyman Soylu, "Canlı yayında şu anda Kemal Kılıçdaroğlu alenen ATAŞEHİR konusunda yalan söylüyor. “İddiaların hepsi açık söylüyorum hepsi mahkeme kararıyla takipsizlik verildi. Eğer böyleyse ben istifa edeceğim. Değilse sen istifa edecek misin??? " dedi.

HP lideri Kemal Kılıçdaroğlu NTV'de yaptığı açıklamalar sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından açıklama yaptı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, canlı yayında Ataşehir Belediyesi Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden alınmasına ilişkin "İçişleri Bakanı'nın saydığı unsurların tamamında belediye başkanımız hakkında takipsizlik kararı verilmiş, verilmese zaten bir şey demeyiz.

Beraat ettiği konu yeniden soruşturuluyor. Danıştay da soruşturulmasına gerek yoktur kararı veriyor. Yargı kararı kesinleşmiş" dedi. Ancak Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine Bakan Soylu, anında Twitter hesabından cevap verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum