Kılıçdaroğlu'nun avukatından açıklama: Erdoğan bu davayı açtığına pişman olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tank Palet Fabrikası'nın Katar'a satılmasını eleştiren Kılıçdaroğlu'na 250 bin TL'lik tazminat davası açmasına ilişkin açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun avukatından açıklama: Erdoğan bu davayı açtığına pişman olacak
29 Kasım 2019 - 17:18
Celal Çelik, açıklamasında şunları kaydetti: 

“Sürekli olarak, çıkarları doğrultusunda doğruları eğip büken, yanlışları doğru, doğruları yanlış gösteren AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; her daim doğruları söyleyen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu  (sıkılmadan!) yalancılıkla suçlama cüretini gösterip dava açmış!

Recep Tayyip Erdoğan, bilmelidir ki bu davayı açtığına pişman olacak!

Zira açılan bu davada, Genel Başkanımızın “Vatan Haini” eleştirisinin haklı dayanaklarının bulunduğunu, Genel Başkanımızın eleştirisinin tümden doğru olduğunu İspatlayacağız.

Nitekim, dava konusu hain değerlendirmesinin en önemli dayanağı olan Tank-Palet Fabrikasının Katar ordusuna peşkeş çekildiği gerçekliğini ortaya koyan devir sözleşmeleri ve diğer belgelerin, Mahkeme dosyasına getirtilmesini sağlayacağız! Bu yolla da kamuoyundan gizlenen bilgileri kamuoyunun bilgisine sunmuş olacağız!

Hodri Meydan diyoruz!

Kim yalan söylüyor, kim Ülkesini seviyor, kim milli, kim gayrı milli anlaşılacak!

Hadi bakalım...”

YORUMLAR

  • 0 Yorum