Kılıçdaroğlu'nun danışmanı İbrahim Uslu, Egemen Bağış'la

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanlarından siyasal iletişim uzmanı İbrahim Uslu'nun, Prag Büyükelçisi Egemen Bağış'la birlikte fotoğrafı sosyal medyada tartışma yarattı.

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı İbrahim Uslu, Egemen Bağış'la
03 Haziran 2023 - 12:07

Kılıçdaroğlu'nun "rüşvet ilişkileri içinde olma" iddiasıyla suçladığı, 17-25 Aralık 2013 sürecinde kamuoyuna yansıyan konuşma kayıtları ve görüntülerin ardından Devlet Bakanlığı'ndan istifa etmek zorunda kalan, daha sonra Prag Büyükelçiliği'ne atanan Egemen Bağış, Prag'da İbrahim Uslu ve eski AKP milletvekili (İstanbul ve Şanlıurfa) olan eşi Prof. Zeynep Karahan Uslu'yu ağırladı.

Uslu çiftinin turistik seyahat için bulunduğu Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da Türkiye Büyükelçiliği'ni de ziyaret ettiği bildirildi.

Ziyaretin ardından Prag Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından, şu açıklama yapıldı:

"Büyükelçimiz Sayın Egemen Bağış ile birlikte TBMM’de İstanbul’u temsil eden Sayın Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu ve eşi Sayın Dr. İbrahim Uslu Prag’a turistik ziyaretleri kapsamında sefaretimizi ziyaret ederek anılarını tazelediler."

Büyükelçiliğin paylaşımının ardından, sosyal medyadaki bazı hesaplardan "Kılıçdaroğlu'nun sık sık Egemen Bağış'a yönelttiği suçlamalar" hatırlatılarak İbrahim Uslu'nun ziyareti eleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum