Kırmızı halıda beğenip otel odasından çalıyorlar. Uluslararası çeteler sardı

Cannes Film Festivali uluslararası suç şebekelerinin odak noktası haline geldi. Kırmızı halıdaki yıldızları gözlerine kestiren hırsızlar, Cannes'da oyuncuların kaldığı otellerin çalışanlarına rüşvet vererek mücevherlerini çalıyor.

Kırmızı halıda beğenip otel odasından çalıyorlar. Uluslararası çeteler sardı
15 Temmuz 2021 - 09:35

Dünyanın en prestijli organizasyonlarından Cannes Film Festivali, uluslararası kamuoyunun olduğu kadar suç şebekelerinin de yakından takip ettiği bir etkinliğe dönüştü. Festivale katılan filmlerin yıldızları ve davetliler kırmızı halıda şıklık yarışına girerken, göz kamaştırıcı kıyafetleri ve onları eşlik eden takılarıyla bütün ilgiyi üzerlerine topluyor. Söz konusu ilgi mücevher hırsızlarını da harekete geçirdi.

2021 Cannes Film Festivali’ne katılan İngiliz oyuncu Jodie Turner-Smith, kırmızı halıda taktığı Gucci’nin elmaslarla süslü altın kolyesiyle adından uzunca süre söz ettirdi. 34 yaşındaki Smith, 17 bin sterlin değerindeki mücevherlerinin çalınmasıyla ise büyük bir şok yaşadı.

Jodie Turner-Smith ve Gucci kolyesi

Geceliği 2 bin 500 sterlin olan Marriott Otel’de kalan Smith’in soygun sırasında odada olmadığı öğrenildi. Fransız polisine şikayette bulunan Smith, 2.5 saatlik sorgunun ardından yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı. Yapılan ilk incelemede odaya herhangi bir zorlama olmadan girildiği belirtildi.

RUSYA VE ROMANYA’DAN GELİYORLAR

The Times’ın haberine göre Smith’in başına gelenler sıradan bir hırsızlık olayı değil. Rusya, Romanya ve Bosna Hersek’ten Cannes’a gelen suç şebekeleri festivale kalan yıldızları hedef alıyor. Zengin konuklar gibi davranan ve otellerde oda tutan çete üyeleri, düşük maaşlara çalışan otel çalışanları ve güvenlik görevlilerine rüşvet vererek odalara giriş kartını ellerine geçiriyor.

Polisin Smith’in olayı ve hırsızlık çeteleriyle ilgili soruşturması devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum