Kıyamet Günü: 19 Kasım 2017

Bazı İngiliz ve Amerikan kıyamet teorisyenleri, 15 Ekim’de kıyametin kopacağını ön görülüyorlardı.

Kıyamet Günü: 19 Kasım 2017
03 Kasım 2017 - 23:41 - Güncelleme: 03 Aralık 2017 - 19:17
Fakat Nasa, teknolojik ekipmanları ve uzay teleskopları ile incelediği bazı koordinatları, kıyametin kopmayacağı yönüne çevirdi. Nasa’nın açıkladığı bu bilgi, tüm Dünya’da konuşuldu ve uzay şirketleri, Nasa ile birlikte Nibiru adlı gök cismini yalanladı.





Her ne kadar şirketler hayali bir gök cismini yalanlasalar da, kıyamet teorisyenleri, hep bir ağızdan yeni bir kıyamet gününün olacağını basın yolu ile tekrar gündeme getirdiler. Teorisyenlerin incelemelerine ve açıklamalarına göre; Kıyametin yeni tarihi: 19 Kasım 2017 olarak kayıtlara geçti.



 

Nasa: Niburu Palavradan Öteye Gidemez!

Nasa yetkilileri, sürekli ortaya atılan kıyamet günlerini yalanlamakta ve bir yandan, Niburu adlı hayali gök cismini aramakta olduklarını dile getirdiler. Fakat tüm incelemelere ve araştırmalara cevap vermeyen Niburu gezegeni, Nasa tarafından artık hayali varlık olarak arşive kaldırılmış durumda. Ve tüm Dünya ile paylaşılan Niburu gezegeni hakkındaki bilgiler, tamamen yalanlanarak tüm insanlıkla paylaşıldı.



Not: Nasa; önümüzdeki 100.000 yıl boyunca Dünya’ya herhangi bir gök cisminin çarpacağını düşünmüyoruz, notunu da paylaştılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum