Nibiru Gezegeni Nedir?

Niburu gezegeni, eski kayıtlara göre; Babil astronomları tarafından keşfedilmiş hayali bir gök cismidir.

Nibiru Gezegeni Nedir?
03 Kasım 2017 - 23:38 - Güncelleme: 03 Aralık 2017 - 19:15
Babil halkı tarafından inanılan Nibiru’ya, Marduk ismi verilmiş ve gelişen teknoloji sebebi ile günümüzde ‘’ geçiş gezegeni ‘’ anlamına gelen; Nibiru veya Gezegen X ismi verilmiştir. Ayrıca, son dönemde popüler hale gelen Nibiru, Uzay devi şirketinin, yani Nasa’nın da güncel konusu haline gelmiştir. Nasa’da bulunan gök bilimciler ve bilim insanları, Nibiru hakkında herhangi bir görsel temas kuramamış, Nibiru’yu teoriler vekanıtlarla söndürmüşlerdir.

 
Nibiru Gezegeni Gerçek Mi?
Nibiru gezegeni, Dünya’yı ikiye bölmüş durumda. Belli bir kısım inanıyor, belli bir kısım ise, Nasa’nın açıkladığı kanıtlara güveniyor. Nasa’nın Hubble ve Kepler uzay teleskopları, son dönemlerde Nibiru’ya benzer gezegenleri ve gök cisimlerini araştırmakta görevlendirilmişlerdir. Fakat, Kuiper Kuşağı başta olmak üzere birçok uzay alanını gözlemlemişler, bu tür gezegene benzeyen herhangi bir cismi görememişlerdir. Bu da, Nibiru’yu günümüze kadar getiren bilgilerin, kanıtlanamayan ve açıklanamayan teori olduğunu göstermektedir.



Not: Amerika’da yaşayan gözlemci, Nibiru’yu teleskobu ile gözlemlediğini öne sürmüştür. Nasa’ya fotoğraflarını gönderen gözlemci, Nasa tarafından yalanlanarak, medyaya duyurmuştur. Aşağıda vermiş olduğum fotoğraf, gözlemcinin Nibiru olarak adlandırdığı gök cismidir.

nibiru gezegeni gerçek mi?

Nibiru Gezegeni Hakkında Bilgiler
- Nibiru’nun, bazı teorisyenler ve kehanetçiler tarafından, Dünya’nın 4 katına eşdeğer olduğu açıklanmıştır.



- Nibiru gezegeninin, Güneş etrafındaki tam bir turunu, yaklaşık 3627 yılda tamamladığı öne sürülmüştür.



- Gezegen Nibiru hakkında, sadece Babil halkının değil, birçok medeniyetinde haberi olduğu bazı tarihçiler tarafından açıklanmış ve kanıtlanmıştır. Bu medeniyetler; Mısırlılar ve Sitchinler olarak bilinmektedir.



- Teorisyenlere göre; Nibiru gezegeninin şuan ki konumu, Kuiper Kuşağı olarak adlandırılan uzay alanıdır. Ve bu alanda, Nibiru kadar birçok gezegenin varlığı bilinmektedir.

 


 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum