Kızlar sizi üzer; Flört edilmemesi gereken 8 erkek tipi

Kadınların hayatı bir noktadan sonra sayısız erkekten 'mezun' bir hal alıyor. Eğer, uzun ve düzenli bir ilişkiniz bir süre olmadıysa ve flörtlere ara vermediyseniz...

Kızlar sizi üzer; Flört edilmemesi gereken 8 erkek tipi
09 Ekim 2020 - 09:16


Erkekleri kolaylıkla kategorize edebiliyorsunuz. WhatsApp'ten yazışma şekilleri, DM'den gönderdikleri, buluşmadaki tavırları. Uzun süre farklı erkeklerle flört etmek, sonsuz bir atlıkarıncaya benziyor. Kırmızı bir atın üstündesin ama gözün geyikte kalıyor. Ama flört bir öğrenme deneyimi. Sevdiğiniz ve sevmediğiniz insan tiplerini deneme yanılma yöntemiyle tespit etme biçimi. İşte, flört etmek için en kötü 8 erkek tipi!









  •  



"Nerede benim öpücüğüm?"



 

Bu 3 kelime karşısında çığlık atası geliyor insanın. Bunun bir de ilk fırsatta sarılmaya çalışan versiyonu var. Neden rahatsız edici? Çünkü çoğumuz sadece en samimi olduğu arkadaşlarıyla sarılır. Öpücük ve sarılma kısmını emrivaki şeklinde yapmak ürkütücü oluyor. Çünkü o sarılmalar bir de olması gerekenden uzun sürüyor ve giderek rahatsız bir pozisyon alıyor. Nerede senin öpücüğün? Hiçbir yerde!

 









  •  



"Pardon ya, uyuyakalmışım"



 

Sizin için bu mizanseni yaratmama izin verin. Uzun zamandır konuşuyorsunuz, her şey iyi gidiyor. Hızlı bir şekilde aramalar, video görüşmeleri ve yazışmalar; hızlıca 'seri özür dilemelere' dönüşüyor. Genellikle bir anda kesilen cevapların sonucu da "Pardon uyuyakalmışım" oluyor. Açık konuşalım, biriyle daha görüşmeye başladı. Hepimizin sorumlulukları var, günde 8 saat çalışıyoruz, spor yapıyoruz ama birisi sizinle gerçekten ilgileniyorsa zaman yaratır. Arana mesafe koy, daha iyilerini hak ediyorsun.

 






"Uyudun mu?"



 

Kim romantizm öldü diyorsa, henüz saat 02.34'te "Uyudun mu?" mesajı almamıştır. Eğer uzun süredir bir flört zinciri içindeyseniz, bir noktada kesin "Uyudun mu?" mesajı almışsınızdır. Saçma saatlerde uyuyup uyumadığınızı merak eden erkekleri tüm kadınlar tanır. Konunun yabancısı olanlara özet geçelim, bu soru genellikle karşı tarafın 'uyanık ve azgın' olup olmadığını öğrenmek için sorulur. Bu erkekler sizinle sadece geceleri yazışır, gündüz gözüyle gerçek bir plan asla yapmazlar. Sinemaya gidelim, kahve içelim demek yerine sizi tam uyku arasında çişe kalktığınızda yakalarlar. Onlara şu cevabı verin, "Uyumadım ama biraz işlerim var".

 

 





Yıllar sonra gelen

Yıllar sonra gelen "Hey!" mesajı



 

Hiç Instagram'da çok güzel olduğunuz bir selfie'yi paylalştıktan hemen sonra DM kutunuzda eski sevgilinizden gelen alakasız bir emojiyi gördünüz mü? Ya tek bir emoji gelir ya "Naber" denir ya da "İyi gördüm seni, bi' ara kahve içelim, özledim" mesajı gelir. Bunlara hiçbirimiz yabancı değiliz artık. Bu jargon genellikle eskiden samimi olduğun, cinsel bir geçmişinin olduğu kişiye yeniden kibar olma çırpınışlarıdır. Kibarlığıyla bir date koparmaya çalışır. Sizinle gerçekten ilgilenmiyor. Görmezden gelin. 

 





 Cimriler

Cimriler



 

Cimri erkeklerin gerçekten bir Excel dosyası tutup tutmadığını merak ediyorum. Bunların bazıları gelecek hesaptan korkar, bazıları ise zaten çok hesaplamıştır, kuruşu kuruşuna bilir garsonun getirdiği hesabı. Bay Bütçe'ler sizi alır pideciye götürür, sonra sanki Bebek sahilde bir yere götürmüş gib davranır. Bu, parayla ilgili değil. Herkesin ekonomik durumu farklıdır. Ama iletişim kurduğun erkekle rahat olmak istersin, sen zaten muhtemelen hesapta kendi payına düşeni ödeyeceksin. İnsan restorandan kıyafet seçimine kadar biraz özen bekliyor.

 

 






"Şaka yaptım, sen alıngansın"



 

Bu tipler, hatalı ifadelerini ve saçma sapan yorumlarlarını hep mizah kisvesi altında açıklar. "Şakaydı, sen anlamadın" ya da "Alıngansın"lar gırla gider. Ben alıngan değilim, sen komik değilsin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum