Koç Grubu'ndan çok sert İmamoğlu açıklaması!

Koç Grubu, gazeteci Enver Aysever tarafından "Koç Grubu, Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanlığına hazırlıyor" iddiasına sert yanıt verdi.

Koç Grubu'ndan çok sert İmamoğlu açıklaması!
08 Nisan 2024 - 09:01
Açıklamada, "Son zamanlarda Koç Topluluğu ve Koç Ailesi'ne yönelik çıkarılan asılsız iddiaların, kasıtlı bir şekilde kamuoyunda yanlış bir algı oluşturmak amacıyla gündeme getirildiğini dikkatle gözlemliyoruz. Gerçeğe aykırı iddialarla hedef gösterilmesine kesinlikle müsamaha gösterilmeyecektir" denildi.Gazeteci Enver Aysever, YouTube kanalında Koç Grubu'nun CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gelecekte Cumhurbaşkanlığı için hazırladığını söylemişti,

Koç Grubu, “Topluluğumuz, siyasetin bir parçası değildir. Hukuki haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz” diye açıklama yaptı.

Koç Grubu, dijital bir yayında dile getirilen "Koç Grubu'nun Ekrem İmamoğlu'nu gelecekte Cumhurbaşkanı yapacağı" iddiası ile ilgili şu açıklamada bulundu:

 

“Somut bir kanıt sunulmadan, ilişkisiz olaylar arasında neden-sonuç ilişkisi kurarak yapılan bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Ülkemizin ekonomik ve toplumsal gelişimine yaklaşık 100 yıl boyunca katkı sağlamak amacıyla var gücümüzle çalışan Koç Grubu, siyasetin içinde yer almamaktadır.

Son dönemde Koç Topluluğu ve Koç Ailesi'ne yönelik asılsız iddiaların kasıtlı bir şekilde yanlış algı oluşturmak için ortaya atıldığını dikkatle gözlemliyoruz. Gerçek dışı iddialarla Grubumuzun hedef gösterilmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu vesileyle, gazetecilik etiğine uymayan, mesnetsiz bilgileri yayarak Grubumuzu suçlayan kişilere karşı hukuki haklarımızı kullanacağımızı vurgulamak isteriz.”

 

'Ekrem İmamoğlu'nu Koç Grubu Cumhurbaşkanı yapacak' iddialarına Koç Grubu'ndan açıklama geldi - Resim : 1

YORUMLAR

  • 0 Yorum