Kurtlar Vadisi Hakkında Tam 13 Tez Yazılmış:

Akademik hayatın zorluklarını çeken bilir. Öncesinde sabahlanılan seminer dersleri, hunharca ter döktüren tez yazma kısmı derken bu zorlu sürecin sonu tez savunması ile biter.

Kurtlar Vadisi Hakkında Tam 13 Tez Yazılmış:
02 Ekim 2022 - 12:21 - Güncelleme: 03 Ekim 2022 - 09:21
Bazı savunulan tezlerde ise durum alışılan konular üzerinden ilerlememiş. Lisansüstü eğitim hakkında tüm bildiklerinizi unutturacak tezlerin kabul gördüğüne şok olabilirsiniz. Sizi hayrete düşürecek en ilginç tez konularına geçmeden önce şu notu iletelim: Bu tezleri, ilgi çekici konu ve başlıklara sahip olduğu için listeledik. Akademik anlamda başarı göstermiş hiçbir tezi kötüleme gibi bir amaçla sunmadığımızı belirtmemizde fayda var. Hazırsanız başlayalım!
Kurtlar Vadisi müziği kulağınıza çalındı mı? O zaman tamam, amacımıza ulaştık! Şimdi size bahsedeceğimiz konuların tez savunmasında bu müziğin çalmış olma ihtimali bir hayli yüksek. Senelerdir ekranların vazgeçilmezi olan Kurtlar Vadisi'nin fanlarının birkaçı yüksek lisans ve doktora yapmaya karar vermiş olsa gerek. Çünkü Kurtlar Vadisi, bugüne kadar tam tamına 13 teze konu olmuş. Başlıklara bakılırsa tez konularının her biri, toplumsal yaşamdaki birçok kamusal alanı ele almış. Bu tezler arasında dizinin ergenler üzerindeki etkilerinden popüler kültür söylemlerine kadar pek çok konu işlenmiş.

YORUMLAR

  • 0 Yorum