Lionel Messi'nin yeni takımı için olay iddia! Rüya gerçek mi oluyor?

Profesyonel kariyeri boyunca yalnızca Barcelona forması giyen Lionel Messi, Katalan deviyle ipleri kopardı. Arjantinli yıldızın yeni takımı için son ortaya atılan iddia futbolseverleri heyecanlandırdı.

Lionel Messi'nin yeni takımı için olay iddia! Rüya gerçek mi oluyor?
30 Ağustos 2020 - 08:20

BARCELONADA TARİHİ GECE

 

 

BARCELONA'DA TARİHİ GECE 



Çiçeği burnunda teknik direktör Ronald Koeman ile gerçekleştirdiği özel görüşmenin ardından takımdan ayrılmak istediğini Barcelona yönetimine ileten Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde kentte tarihi bir gece yaşanmasına sebep olmuştu.




 

3İPLERİ KOPARAN DİYALOG


  •  



 


 

İPLERİ KOPARAN DİYALOG 



Yeni teknik direktör Ronaldo Koeman, Lionel Messi ile gerçekleştirdiği görüşmede Arjantinli oyuncuya, 'ayrıcalıkların bitti' demişti ve bu sözün ardından ayrılık kararını netleştiren Messi, yakın çevresine 'artık kendimi bu şehre ait hissetmiyorum' ifadelerini kullanmıştı.




4OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI


  •  



 


 

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI 



Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağını bildirmesinin ardından apar topar olağanüstü toplanma kararı alan Barcelona yönetimi, krizi ele alış şekliyle sınıfta kalmıştı.




 

5İSTİFA İDDİALARINI YALANLADI


  •  



 


 

İSTİFA İDDİALARINI YALANLADI 



Başkan Josep Maria Bartomeu ve bazı yöneticilerin istifasının istendiği gecede açıklamalarda bulunan Bartomeu, görevinin başında olduğunu duyurmuş ve istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söylemişti.




6KALMASININ TEK YOLU VAR...


  •  



 


 

KALMASININ TEK YOLU VAR... 



İspanyol basını, bu çıkışın ardından Lionel Messi'nin artık takımda kalmasının tek yolunun teknik direktör Ronaldo Koeman ve başkan Josep Maria Bartomeu istifa etmesi olduğunu öne sürmüştü.




 

7İMZA TÖRENİNDE MESSI AÇIKLAMASI




  • İMZA TÖRENİNDE MESSI AÇIKLAMASI 



Süreç boyunca resmi kanallarda sessizliğini koruyan Barcelona cephesi, ilk resmi açıklamayı yeni transfer Trincao'nun imza töreninde yapmayı tercih etmişti.




8ZEYTİN DALI UZATTI




  • ZEYTİN DALI UZATTI 



Bayern Münih faciasının ardından görevinden istifa eden Eric Abidal'in yerine sportif direktörlük görevine getirilen Ramon Planes, yeni sezon kadrosunu Lionel Messi'nin etrafında kurmak istediklerini itiraf etmişti.




 

9İŞTE O SÖZLER


  • nim daha önce söylediğim gibi, Messi'yi gelecekte takımda düşünüyoruz. Dünyanın en iyi futbolcusu olan Lionel Messi'nin etrafında bir takım kurmak istiyoruz. Geçen sezon geride kaldı. Daha güçlü bir şekilde geri gelmek için çalışacağız."




10YENİDEN ÇIKMAZA GİRDİ




  • YENİDEN ÇIKMAZA GİRDİ 



Barcelona cephesinin resmi kanalları aracılığıyla yapılan ilk açıklama olarak kayıtlara geçen bu sözlerin ardından Arjantinli yıldız ile Katalan devi arasında uzlaşma sağlanacağı görüşü yeşermiş ancak ilerleyen süreçte işler yine çıkmaza girmişti.




AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE



  •  




  •  



 

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE 



Bu sözlerin ardından Barcelona cephesinden Lionel Messi'yi takımda tutmak adına herhangi bir adım atılmamasıyla birlikte Avrupa devleri yeniden Arjantinli yıldızı transfer listelerinin en tepesine yazdılar.




12RÜYA GERÇEK Mİ OLUYOR


  •  



 


 

RÜYA GERÇEK Mİ OLUYOR? 



Başta Manchester City ve Paris Saint Germain ile ismi ciddi şekilde anılan Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo hakkında ortaya atılan son iddia ortalığı karıştırdı. İşte detaylar...




 

13ÖNCE PSG İDDİASI


  •  



 


 

ÖNCE PSG İDDİASI 



Dün, France Football'un haberine göre; PSG Sportif Direktörü Leonardo, Lionel Messi'nin menajerliğini yapan babası Jorge Messi'yi telefonla arayarak oyuncuyla ilgilendiklerini bildirdi.




14KİBARCA EVET DEDİ


  •  



 


 

"KİBARCA 'EVET' DEDİ" 



Messi'nin babası son olarak PSG'nin sportif direktörü Leonardo'dan gelen görüşme talebine de "kibarca" 'evet' dedi ve Brezilyalı futbol adamıyla kısa süre de olsa görüşme gerçekleştirdi.




 

15CITYNIN TEKLİFİ CİDDİLEŞİYOR


  •  



 


 

CITY'NIN TEKLİFİ CİDDİLEŞİYOR 



Arjantinli yıldızın, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Neymar'ın da forma giydiği Paris Saint Germain ile masaya oturmasının ardından İspanyol basını, Manchester City'nin teklifinin detaylarını manşete taşıdı.




16ÇILGIN TEKLİF


  •  



 


 

ÇILGIN TEKLİF 



Diario Sport'un haberine göre İngiliz ekibi Messi'ye karşılık Gabriel Jesus, Bernardo Silva ve Eric Gracia ile birlikte 100 milyon Euro teklif edeceği yazıldı. Haberde yıldız oyuncu Messi için 3 yıllık sözleşme teklif edileceği de öne sürüldü.




 

17RÜYA GİBİ İDDİA


  •  



 


 

RÜYA GİBİ İDDİA 



Bu iki takımın girişimlerine dair detayların gün yüzüne çıkmasının ardından en büyük iddia Fransız basınından, Cristiano Ronaldo - Juventus - Lionel Messi hakkında geldi.




18JUVENTUS TRANSFERDE CİDDİ


  •  



 


 

JUVENTUS TRANSFERDE CİDDİ 



Fransa'nın prestijli gazetesi L'Equipe, İtalyan devi Juventus'un da Messi için devreye girdiğini yazdı. L'Equipe'teki habere göre; Arjantinli yıldız için girişimde bulunan Juventus, dünya futbolundaki tüm takımların hayali olan Cristiano Ronaldo-Messi ikilisini birlikte oynatmanın planlarını yapıyor ve bunun için ilk adımı attı.




 

19CHELSEA SÖYLENTİLERİ


  •  



 


 

CHELSEA SÖYLENTİLERİ 



Eski İngiliz futbolcu Rio Ferdinand ise hafta başında yaptığı paylaşımla, Chelsea Teknik Direktörü Frank Lampard’ın Barcelona’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Messi’yi çok istediğini ve transferi için devreye girdiğini öne sürmüştü.




20INTERDEN YEŞİL IŞIK


  •  



 


 

INTER'DEN YEŞİL IŞIK 



Ayrıca ismi Messi ile anılan Inter'in eski başkanı Moratti'nin açıklamaları da gündem oldu. Moratti, "Duomo Katedrali üzerinde Messi ve Suning gölgesi reklamını gördüm. Inter ya Messi için teklif yaptı ya da yapacak. Aklıma başka bir şey gelmiyor" diyerek transfere yeşil ışık yakmıştı.




 
 

MANCHESTER UNITED TARAFTARI İSTİYOR


  •  



 


 

MANCHESTER UNITED TARAFTARI İSTİYOR 



Premier Lig'de eski günlerine dönmek isteyen Manchester United taraftarları ise Cristiano Ronaldo'nun ardından Lionel Messi'yi de takımlarında görmek istediklerine dair sosyal medyada kampanya başlatmışlardı.




22KLOPP HAYRANLIĞINI GİZLEYEMEDİ


  •  



 


 

KLOPP HAYRANLIĞINI GİZLEYEMEDİ 



Öte yandan Liverpool'un teknik patronu Kloop, Messi ile ilgili ''Messi'yi kim istemez? Ancak bizim onu alabilecek şansımız yok. Konuşulan paraları veremeyiz. Her şey açık. Bu arada dürüst olmak gerekirse iyi bir oyuncu.'' yorumunu yaptı.




 

23SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR


  •  



 


 

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR 



Barcelona ile 2021'e kadar mukavelesi olan Lionel Messi, mevcut kontratında yer alan bir maddeye dayanarak sözleşmesindeki 700 milyon avroluk serbest kalma maddesini devre dışı bırakarak bonservisini eline almak istiyor.








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum