Makale Yazarak Para Kazan

Web sitelerinin rekabet ortamında ön plana çıkabilmeleri için özgün içeriklere ihtiyaçları bulunuyor. Bu ihtiyaçlarını da içerik üreten özel ve tüzel kişilerden satın alarak yapıyorlar. Böylece hobi, ek gelir olarak ortaya çıkan makale yazarak para kazan bir meslek dalı olma yolunda hızla ilerliyor. Aile bütçenize katkıda bulunmak, ek gelir kazanmak istiyorsanız yazkazan.net bünyesinde yazar olarak yazmaya başlayabilirsiniz.

Makale Yazarak Para Kazan
17 Aralık 2020 - 12:36
Makale Yazarlığı Nedir?


İnternet ortamında faaliyet gösteren birçok firma, işletme, kuruluş, özel kişiler bulunuyor. Bunlar ürünlerini, firmalarını, içeriklerini tanıtmak, satış yapmak, ziyaretçi trafiği sağlamak için SEO çalışmaları yapıyorlar. SEO çalışması site, ürün, konu, içerik bakımından özgün, sade, akıcı ve akılda kalıcı şekilde yapılıyor. İstenilen konu ve şartlar çerçevesinde içerik üretilmesine içerik yazarlığı diğer adıyla makale yazarlığı deniyor.

İçerik yazarı web sitesinin amacına ve verdiği hizmete göre içerik hazırlar. İlgili konu, hizmet, ürün hakkında detaylı araştırma yapar, bilgi toplar, topladığı bilgileri kendi edebi bilgileri doğrultusunda yazım kurallarına dikkat ederek yazıya döker. Yazı yazmayı seviyorsanız, bu işi hobi veya ek gelir olarak görüyorsanız yazkazan.net bünyesinde hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Makale Yazarı Nasıl Olunur?


İçerik yazarı olabilmek için herhangi bir şart bulunmuyor. Yazı yazmayı, araştırmayı, özgün içerikler üretmeyi seviyorsanız makale yazarak para kazanmak için önünüzde engel bulunmuyor. İçerik yazarı olabilmeniz için önünüzde iki yol bulunuyor. Birincisi kendi blog sitenizi açmanızdır. Burada özgün içerikler üreterek, web sitelerinin dikkatini çekmeniz gerekiyor. Bu yol uzun zaman ve tecrübe isteyen bir yöntemdir.

İkinci yol bu alanda kurumsal kimlikle faaliyet gösteren bir sitenin bünyesine girmektir. Sitenin yazarı olarak, önünüze gelen konulardan istediğinizi seçip, yazabiliyorsunuz. Kendinizi değerli hissetmek, zengin konular içerisinde istediğinizi yazmak, ödeme konusunda endişe yaşamak istemiyorsanız yazkazan.net sitesi yazarı olabilirsiniz.

Yazkazan.net Neden Seçilmelidir?


İçerik yazarlığı popüler ve aranılan bir meslek dalı olduğu için bu alanda birçok site faaliyet göstermeye başladı. Bu sitelerin denetlenmesi yeterli olmadığı için ek gelir amacıyla bu sitelere giren yazarlar mağdur oluyorlar. Yazarların emekleri ve çalışmaları üzerinden rant kazananlar yüzünden yazarların hangi site üzerinden yazı yazmalarına çok iyi dikkat etmeleri gerekiyor.

İnternet ortamında yazı yazarak kazanmak isteyenlerin kıstası ödemelerin zamanında yapılması, konu zenginliğidir. Ödemelerin gecikmeli yapılması, hiç yapılmaması yazarların hevesini kırmakta, yazı isteği kalmamaktadır. Ayrıca siteye girdiklerinde konu sıkıntısı nedeniyle düşük meblağlar emeklerinin karşılığını alamamalarını sağlıyor.

Yazkazan.net sitesindeki makale yaz para kazan sistemi yazarlarına birçok avantajlar sunuyor;
1- Makale yazma konusunda kendinizi yetiştirmeniz için eğitim ve danışman desteği veriliyor.
2- Yazılarınız onay sürecinde uzun süre beklemiyor. En kısa sürede değerlendirilerek onay veriliyor. Ayrıca hafif hatalı yazılarınız, düzeltmeniz için size geri gönderiliyor. Böylece emeğiniz boşa gitmeden, düzeltip gönderebiliyorsunuz.
3- Sitede standart, uzman, elit yazar kategorileri bulunuyor. Düzenli olarak ve çok yazdıkça kategoriniz yükseliyor. Bunun sonucunda kazancınız da yükseliyor.
4- Bonuslar, yarışmalar, hedef tutturma gibi uygulamalarla daha fazla kazanç sağlayabiliyorsunuz.
5- Standart yazarlar ödemelerini her düzenli olarak alıyorlar. Uzman ve elit yazarlar haftalık çekim talebinde bulunabiliyorlar.

Yazkazan.net Ne Kadar Ödüyor?
İnternet dünyasında eğlenerek, ödeme sıkıntısı yaşamadan yazı yazarak para kazanmak istiyorsanız yazkazan.net sizin için en doğru adrestir. Kurumsal kimlikle hizmet veren sitede standart, uzman, elit kategorileri bulunuyor. Yeni yazarlar standart kategorisinde yazıyorlar. Düzenli olarak ve çok yazdıkça kategoriniz yükseliyor. Kategoriniz yükseldikçe hem kendi kategorinizin hem de alt kategorinin konularını görüp, seçebiliyorsunuz.

Sitede 100 kelime üzerinde ücretlendirme yapılıyor. Standart yazarların 100 kelime ücretlendirmesi 60 kuruş, uzman yazarların 1 TL, elit yazarların 1,5 TL üzerinden yapılıyor. Görünürde az gibi görünse de bunu meslek olarak gören bir yazarın aylık ortalama kazancı 2500-3000 TL civarındadır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum