Mart 2024 aylık burç yorumları

Mart 2024 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

Mart 2024 aylık burç yorumları
01 Mart 2024 - 10:35

koç burcu

Koç burcu Mart 2024 burç yorumları

Koç burç yorumları: Sizleri aydınlatacak etkilere sahip, yeni ufuklar açıp farklı deneyimler yaşamanıza sebebiyet verecek bir aya giriyorsunuz. Sizi sıkan, daraltan ve kısıtlayan sorunlarınıza problemler bulabilir; bununla birlikte kendi özgürlüğünüzü oluşturabilirsiniz. Nedeni ve getirisi belli olmayan fedakârlıklarınız, hep kendinizden verdiğiniz ilişki modelleri artık kafanızda yeni bir ivme kazanacak. Ruhsal olarak arınmak ve şifa bulmak isteyeceğiniz bir süreç sizlerle birlikte olacak.

 

Geleceğe dönük etkileyici rüyalar görmeniz kendinizi ve hayatınızı farklı yönlerde şekillendirmenize neden olacaktır. Hayatınızda ruhsal anlamda bir kırılma dönemi yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmak, inzivaya çekilmek ve burada kendinizi rahat hissetmek sizi harekete geçirecektir. Ayrıca geçmişinizde karmanızdan bu yana getirip taşıdığınız iyilik ya da kötülük, bedel ödeme ya da alma gibi karşılıkların net bir şekilde önünüze serildiğini göreceğiniz bir süreçle karşı karşıyasınız.

Aynı zamanda 10 Mart itibariyle Merkür, sizin burcunuzda hareket etmeye başlıyor. Yeni fikirler ve düşünceler türetmek için güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Daha sonra düşündüklerinizi oluşturacak temelleri edinebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda rahatlayacaksınız. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyecek, iş hayatınızda daha etkin olarak fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızdaki adımlarınız bu tarihten sonra hızlanabilir.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Sağlığınız iyileşiyor. Yurtdışı imkanları gündeme gelebilir. İletişimsel yaşadığınız zorluklar ya da yanlış anlaşılmaların son bulduğu bir zaman olacak. Çok iyi para kazandığınız ve ilahi olarak haklılığınızı aldığınız bir zaman içinde olacaksınız. Sizi üzen insanların sizden özür dilediğini görebilirsiniz.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Geçmiş konulara, bitmesi gereken durumlara daha farklı bir anlayış geliştirilebilir. Haraketliliğin azaldığı bu dönemde korkularla yüzleşebilirsiniz. Bağımlılıklara da dikkat etmeniz gereken bir dönemdir. İç dünyanızda kendinizle çeliştiğiniz konular olabilir. Bu konulara daha fazla odaklanmak isteyebilirsiniz. İç huzurunuzu bulmak için biraz mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizde arkanızdan iş çeviren kişiler varsa bunlar görünür hale gelebilir.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşecek. Bu alan aynı zamanda açık düşmanlıklar ve danışmanlık yapma, danışmanlık alma gibi konuları da ifade eder. Genel olarak ikili ilişkilerdeki birtakım konuların açığa çıktığı bir zaman olacak. Ayrıca kariyer ile ilgili konuların da ilişkilerinizi etkileyebileceği bir dönem.

 

boğa burcu

Boğa burcu Mart 2024 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu ay özellikle gruplar, organizasyonlar ve davetler gibi sosyal etkinliklerde göz kamaştırmanız mümkün. Uzun zamandır arkadaşlarınıza vakit ayıramadıysanız bu dönem onlarla birlikte güzel vakit geçirmeniz için önünüzde bir engel olmayacak, emin olun. Yapmayı hayal ettiğiniz önemli bir projenizi güzel yardımlarla hayata geçirmeniz mümkün. Sadece sabrınızı burada göstermeye devam edin. Davetlerde ve organizasyonlarda karşınıza hayatınızın aşkının çıkması ya da bir arkadaşınızın size destek olmasıyla güzel bir birlikteliğe adım atmanız söz konusu.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Bu dönemde parasal işlerinizde, özel hayatınızda biraz daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Kafanıza takılan konularla uğraşacak ve planlarınızı yeniden oluşturmak üzere daha fazla emek sarf edeceksiniz. Kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir ama diğer yandan başka insanların sorunlarına çözümler üretmekten mutluluk duyabilirsiniz.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Davet ve organizasyonlar arasında tüm gözler üzerinizde olacak. Sosyal anlamda kendinizi çok huzurlu hissettiğiniz ve artık ait olduğunuz yere geçtiğinizi düşündüğünüz bir döneme giriyorsunuz. Girişimlerinizi başlatın. Cesur olun.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. İleri dönük planlar için bir şeyler yapmaya istekli olacaksınız. Sosyal çevreye karşı daha duyarlı davranılacak bu dönemde arkadaşların ihtiyaçları, kişinin ihtiyaçlarının önüne geçebilir. Bu yüzden kişisel alanı korumaya dikkat etmelisiniz. İleriye dönük hedeflediğiniz planlar varsa bunlara yoğunlaşarak kendinize farklı yollar bulabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Mars tartışma ortamı doğurabilir ve ağzınızdan çıkan kelimeler farkında olmadan karşı tarafı kırabilir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda aceleci davranmayın.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İşlerinizle ilgili birtakım konuların açığa çıkması söz konusu olabilir. İş arkadaşlarınız, günlük işleriniz, sağlık ve beslenme rutininiz ile ilgili yeni gelişmelere şahit olacağınız bir dönem. Sağlık ve iyileşme açısından oldukça olumlu ve değerlendirmeye uygun zamanlardasınız. Ayrıca bu dönemde yabancılarla ilgili, uluslararası konularla, eğitimle, uzak yolculuklarla ilgili birtakım konular da hayatınızı önemli ölçüde etkilemekte.

 

ikizler burcu

İkizler burcu Mart 2024 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu ay toplum önündeki statünüz, kariyeriniz, kadersel gelişimleriniz, anneyle olan ilişkileriniz yeni bir ivme kazanacak. Kariyer hayatınızla ilgili yeni bir gelişme ve yeni bir soluk alacağınız farklı bir yol açılabilir önünüze. Mesleki anlamda yeterliliklerinizi bu yeniayda kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz ve toplum önünde görünürlüğünüzün daha da artacağını gözlemleyebilirsiniz.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. İlgi ve merakın arttığı bu dönem aslında sizin döneminiz sayılır. Sosyal çevrenizle olan konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlayacak. Arkadaşlarınızla ve yeni çevrelerde daha fazla vakit harcayabilir, görüşlerinizi onlara yansıtabilirsiniz. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar planlanması gereken konular arasında. Siz ikizler burçlarının yönetici gezegeni Merkür’dür ve sevgili ikizler, merakınız bu dönem ikiye katlanabilir. Sosyal amaçlarınız ve idealleriniz ile ilgili konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz insanları bir amaç uğruna bir araya toparlayarak onların oluşabilecek sorunlarına karşı çözümler üretmekle ilgili olacak.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Kariyerde zirveye çıkabileceğiniz bir dönem başlıyor. Hayatınız da dönüm noktası olacak olaylar içerisine ilerleyebilirsiniz. Kendinizi ruhsal anlamda köşeye sıkışmış hissettiğiniz her şeyin sonuna geldiniz. Ha bugün ha yarın diye düzenlemeye çalıştığınız konularınız artık net bir şekilde çözüldüğünü göreceksiniz.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Kariyer hayatıyla ve üstlenilmiş sorumluluklarla ilgili olaylara farklı yaklaşmak mümkün. Bu dönemde daha önce farkına varamadığınız noktaları görebilirsiniz. İş hayatında gerçekçi hedeflerle ilerlemeye gayret etmelisiniz. İş hayatınızda sorunlar varsa bunların üzerine düşünmek isteyebilir ve kendinize yeni bir iş bulmak isteyebilirsiniz. İşi olmayanlar ise kısa Mars transiti süresince içinize sinen bir iş bulabilirsiniz. Patronlarınız varsa onlar ile aranızda var olan iletişim giderek güçleniyor.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İlişkilerle ilgili bir süredir gizlide kalmış konular açığa çıkabilir ve birtakım yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaş ortamınız ve flört konularının iç içe olduğu bir dönem olabilir. Karmaşık ilişkiler söz konusu olabilir. Çocuk düşünen yükselen ikizler için ise oldukça pozitif bir zaman. Ayrıca borçlar ile ilgili konulara da dikkat etmek gerekiyor.

 

yengeç burcu

Yengeç burcu Mart 2024 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu ay yeni bir eğitim fırsatı, eğitimsel gelişmeler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ticaret ve benzeri meselelerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Kendinizi geliştirip düşünce dünyanızda yeni ufuklar açabilirsiniz. Eskiden size zarar veren, gelişiminizi engelleyen düşünce kalıplarını artık yıkmanız mümkün. Size burada yeni bir yol açılacak ve bu alanda tazelenme enerjilerini hayatınızda net bir şekilde hissedeceksiniz.

Yeni bir eğitim imkânı ve yükseköğrenimle ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Fırsatlar geldiğinde iyi değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Uzak deniz yolculukları, yurtdışı seyahatleri, yeni keşifler sizin döneminiz. Gittiğiniz yollarda iş ile ilgili projelerinizi de rahatlıkla hayata geçirebilirsiniz. Satış, pazarlama ve reklam faaliyetlerinizin yoğunlaşacağı bir zaman dilimi yine sizleri bekliyor. Bu alanlarda çalışanlar; yeni iş fırsatları karşınıza çıkacak. İlişkilerinizde yepyeni başlangıçlar ve oluşumlar size epey heyecan katacak noktada olacak. Var olan ilişkinizde eskiden kalan bir takım pürüzler varsa bunlarla ilgili de artık yüzleşmelerinizi yaşayacaksınız.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Kariyerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, kendi işlerinizde kendi bildiğinizi yapacağınız ve diğer insanları çok fazla dikkate almayacağınız bir dönem. Planlarınızı devreye sokmak için harekete geçebilirsiniz. Yetenek ve becerikliliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz ortamlarda ve mecralarda bulunmalısınız.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Eşinizin ailesinden destekler söz konusu olabilir. Devleti ilgilendiren konularda finansal fırsatlar karşınıza çıkabilir. Parasal ve finansal konular da bir yön kaybı yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi gelecek kaygısı içine çekiyor olabilir. Kendinizi geçmişte yarım kalan projeleriniz, iş planlarınız, mülakatlarınız ile tekrar ilgileniyorken bulabilirsiniz. Endişe etmeyin, işler yeniden hızlanıyor.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Ticari, akademik ya da hukuki konularda daha iyimser davranmak mümkün. Bu dönemde hayata bakış şeklini değiştirmeye yönelik adımlar atılabilir. Olaylara pembe gözlüklerle bakarken gerçekleri kaçırmamaya dikkat edilmeli. Tamamlamanız gereken konular varsa Mars transiti sayesinde tamamlama fırsatı elde edeceksiniz. Kendinize olan güveniniz yerine gelecek ve çevrenizdeki insanlara düşüncelerinizi net bir şekilde açıklayabileceksiniz. Hayat görüşünüzü değiştirebilir kendinize katkı da bulunacak farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu dönemin odağında ev, aile, ebeveynler ve gayrimenkul konuları olacak. Ebeveynlerinizle ve çalışıyorsanız raporladığınız kişilerle aranız iyi olacak ve o kişilerden destek göreceksiniz. Kariyer konularınız da oldukça ödüllendirici gözüküyor. Fakat ikili ilişkiler biraz sert geçebilir. Evlilik ya da tüm ortaklıklar için biraz krizli bir dönem. Dolunay ile birlikte, aileniz, eviniz ve yuvanız ile ilgili konularda sorgulamalar yapabilirsiniz. Sizi üzen ya da yeteri kadar mutlu etmeyen detaylardan kurtulmak için kolları sıvayabilirsiniz.

 

aslan burcu

Aslan burcu Mart 2024 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu ay borçlar, paylaşılan kaynaklar, eşinizin veya ortağınızın varlıkları ve paraları, krediler, vergiler, devlet işleri, alacaklar, sözleşme imzalamalar, başkalarının değerleri, kaynakların veya enerjilerin ortak alanda toparlanması gibi konular gündeminizde olacak. Bizim paramız diye adlandırdığınız alan ya da ortak paylaşımlarınızın olduğu alanı işaret eden bir Yeni Ay dönemi yaşayacaksınız. Sizleri bu konularda aydınlatıp önünüze yeni bir yol açacak etkiler söz konusu olacak.

Uzun zamandır beklediğiniz miras konuları 10 Mart itibariyle ay sonuna kadar çözüme kavuşabilir. Zor meseleler ve kriz yaratan durumlarınıza yeni bir soluk veya bir bakış açısı kazandırıp çözümler üretmeniz mümkün. Hayatınızda ortak paylaşımlarınızın olduğu partnerinizle ortak kazanımlar yaratacak projelere imza atabilirsiniz. Hamilelik gibi konularınız gündeme gelebilir. Dönüşüm planları yaratmaya doğru gidebilirsiniz. Kendinizi engelleyici ve kısıtlayıcı durumlar içinde hissederseniz bu alanda fevri davranışlar sergilemeyin.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Sizler ateş elementinde ilerleyen Merkür gezegeninden destek göreceksiniz bu dönem. Kendinizden daha rahat bahsedecek, parasal konularda, sosyal çevrenizle beraber planladıklarınızı hayata geçireceksiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Seyahatlerinizi veya eğitim alanlarınızı daha fazla konuşacaksınız. Bu dönem dil öğrenmek için size fırsat sunabilir.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Borçlarınızın bittiğine işaret eden bir dönem olabilir. Kariyerinizle ilgili önemli bir değişim ve beklenilmeyen kararlar içinde olabilirsiniz. Hayatınıza birini almak, büyük kararlar vermek ve beklenmedik konuşmalar yaşamak kısa bir süreliğine tüm dinamiğinizi değiştirecek.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Finansal konularda biraz daha kabullenici bir yaklaşım gündeminizde olacak. Değişim ve dönüşüm adına yapılacak girişimlerden güzel sonuçlar elde edilebilir. Maddi açıdan sıkıntı yaşamayacaksınız. Para giriş çıkışlarınız oldukça hareketli olacak. Mars transiti sırasında biraz dikkat etmeniz de fayda olabilir. Aylık gelir düzenlemesi yapmak isteyebilir ve para giriş çıkışlarını kontrol etmek isteyebilirsiniz.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevreyle kurulacak iletişim ve yeni fikirler ön planda olacak. Son 3 ayda uzun vadeli hedefler adına neler yapıldı? Bu konuda ne kadar sorumluluk alındı? Bu soruların cevapları şu andaki düşüncelerin şekillenmesine yardımcı olacak. İş hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizdeki herkes için bir şans tılsımısınız sevgili Aslan burçları. Herkes nezaketinizi takdir ediyor. Enerjinizi sıfırlayın ve dayanıklılığınızın farkına varın.

 

başak burcu

Başak burcu Mart 2024 yorumları

Başak burç yorumları: Bu ay evlilik ve tüm ortaklık konuları, birebir ilişkileriniz, açık düşmanlıklarınız, davalarınız, insanlarla kurulan ilişkilerde verme alma dengesi, danışmanlık ve halkla ilişkiler noktasındaki işler gündeminizde olacak. İlişkinizin artık hangi koşullar altında ilerleyeceğinizi görmeniz açısından kafanızda net oluşumlar canlanacak. Flu nitelikteki ilişkilerin sizin için kafanızda bitme vaktidir artık çünkü ilişkiler arenasında sizin için kabul etseniz de etmeseniz de yeni bir yol açılacağı çok net. 10 Mart itibariyle vereceğiniz karar yeniliğe doğru gitmek olacaktır. Bekar olan başakların karşısına evliliği düşündürecek sürpriz bir ilişki fırsatı çıkabilir. İlişkileri net bir şekilde ilerleyen başakların artık ilişkilerini bir üst kademeye taşıma vakitleri gelmiştir.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Yönetici gezegeniniz Merkür, araştırma ve merak konularında size ivme kazandıracak bu dönem. Özellikle tabular, miras konuları, yeraltı ve mafya gibi konularla daha çok ilgileneceksiniz. Finansal konulardaki gelişiminiz, para kazanma ve kullanma şeklinizi değiştirebilirsiniz. Bu değişim kendinizi, yeteneklerinizi kabullenerek gerçekleşecektir.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. İlişkileriniz düzeliyor. Sizi tüketen ve mutlu olmadığınız ilişkilerin sonuna geliyorsunuz. Aynı zamanda bu dönem içerisinde çalışmak, düzene girmek, planlar yapmak ve eksikliklerinizi tamamlamak, kendinize bir hobi edinmek sizin ilacınız olacak. Duygusal dünyanızda dengeleri istediğiniz gibi kuracaksınız.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Bu dönem ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında egoyu geri planda bırakarak farkındalık geliştirebilmek için uygun zaman olacak. Sadece karşı tarafı merkeze alarak ilerlememeye dikkat edilmeli. İş yerinizde ortaklarınız ve aşk hayatınızda ki ilişkilerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Mars transiti iletişime geçtiğiniz kişiler ile aranızda sorun yaratabilir bu yüzden iletişim şeklinde olurken biraz daha dikkatli olmanız da fayda var.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Alacak verecek konuları, gelirleriniz, sahip olduklarınız nisan ayının ilk yarısında oldukça vurgu kazanacak. Yeni bir eşya sahibi olabilir ya da bir yatırıma girebilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak aldığınız, çaba sonucu gelen bir gelir artışı söz konusu olabilir. Çocuğu olan yükselen başaklar için çocuk konuları biraz krizli geçebilir, yeni bir spor rutinine başlayabilirsiniz. Sizin için de ikili ilişkiler krizli olabilir.

 

terazi burcu

Terazi burcu Mart 2024 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Günlük işleriniz ve gündelik rutininizde önemli yer tutan olaylar, ofis ortamınız ve iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, evcil hayvanlarınız, beslenme düzeniniz, diyetiniz, sağlığınız, hizmet aldığınız ya da verdiğiniz kişiler gibi konular gündeminizde olacak. Ast üst ilişkileri ve ofis ortamındaki arkadaşlarınızla aranızda güç dengeleri yer değiştirebilir. Sağlığınızla ilgili minik bir check up yaptırmak gerekebilir ya da sağlığınızla ilgili beslenmenize dikkat etmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir.

 

10 Mart itibariyle gündelik yaşamınızı etkileyen değişimler söz konusu olabilir. Ofis yeri değişimi, yeni çalışma arkadaşlarınızın aranıza katılması gibi etkenler de gündem maddeleri arasında. Varsa bir evcil hayvan edinmek isteyebilirsiniz. Onların bakımı ile ilgili yeni bir karar alabilirsiniz. Buradaki etkiler ofis ortamında çok çalışmanızı gerektirecek durumlar yaratabilir. Mesela işten ayrılan bir arkadaşınızın yerine bakmak zorunda kalmak gibi… Hizmet almış olduğunuz astlarınız ya da kurumlarla ilgili yeni bir yapılanma söz konusu olabilir. Bağışıklık sisteminize, alerjik reaksiyonlara ve zehirlenmelere ayrıca dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Bu dönem ortaklıklar, rakipler, evlilik, yarışma ve davalarla ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, sosyal arena dediğimiz başkaları ile karşı karşıya geldiğimiz ve başkaları aracılığıyla deneyim sahibi olduğumuz konularda olacak. İkili ilişkilerde dengelenme, partner arayışı ya da yalnız kalma ihtiyacı gibi ve belki de karşı tarafa olan saygısız tutumlarımızın ana kaynağına inip, algılama ve iletişim tarzınızla ilgili deneyimler elde edeceğiniz ortamlarda bulunmalısınız.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Hayatınızda bir şeylere yetişemiyor olabilirsiniz. Her şey birikiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle birlikte olmak onlarla vakit geçirmek size iyi gelecektir ancak onlarla da (arkadaş ve ailenizle de) aranızda bazı konular ile ilgili ufak sürtüşmeler yaşanabilir. Bu süreci bunları iyileştirerek geçirebilirseniz daha huzurlu olacaksınız.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Çalışma ortamında ve gündelik rutinlerde enerjinin azaldığı bir dönem. Zorlanılan alanlarda gerektiğinde olayı akışa bırakmaya gayret edilmeli. Sağlık konularında mevcut şikayetlerle ilgili çözümler bulunabilir. İş hayatınızda büyük bir değişiklikler olabilir. Özellikle girmek istediğiniz yeni bir iş varsa buradan olumlu haberler alabilirsiniz. Sağlığınıza biraz dikkat etmeniz lazım özellikle alerjik olduğunuz durumlar varsa tedbirinizi almanız oldukça fayda olacaktır. İş arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişime özen göstermelisiniz.

25 Mart’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Bireysel istekleri hayata geçirme ve fiziki değişimler gündemde olacak. Son 3 ayda hayata bakış şekli ile yaşam tarzı ne kadar uyum içinde? En başta kişi kendine adil davranıyor mu? Bu soruların cevapları ikili ilişki içindeki ben algısını geliştirmeye yardımcı olacak. Bu dönemde finansal alanda ve kazalara karşı temkinli olmakta fayda var. Dolunay sizin burcunuzda olduğu için gergin bir zaman diliminde olabilirsiniz. Sebepsiz yere agresif tepkiler gösterebilirsiniz. Sinirliyken tepki vermemeniz iyi olur. Hayatınızda ani gelişen olaylar meydana gelebilir. Bir adım geriye çekilerek mantıklı düşünmeniz gerekebilir.

 

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Mart 2024 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu ay aşkta yenilenme ve tazelenme dönemi sizlere kapılarını açıyor. Yeni bir aşkın habercisi ve çok romantik, masallardan çıkıp gelen bir kahraman bile olabilir. İçinizi ısıtan romantik gündemler hayatınıza damgasını vuracak gibi görünüyor. İlişkinizde süregelen bir takım problemleriniz var ise artık bunları sonlandırma ve yeni bir hayat alanı oluşturma olarak da değerlendirebilirsiniz. Belirsiz aşk hikâyelerinizde artık sona gelinmiş olabilir; siz bu belirsizlikten sıkılıp geçmiş olayları yaşamamak adına nokta koyabilirsiniz. Çünkü zaten yeni fırsatlar kapıda. 10 Mart itibariyle hamilelik, doğum gibi konularda şansını denemek isteyenler çocuk sahibi olabilirler. Ne olursa olsun bu yeniay sizin keyfinizi yerine getirecek ve keyifli haberler alacaksınız. İçinizde çocuksu bir sevince yer vereceksiniz. Parasal konularda bir iyileşme veya yeni kazanım alanları yakalayabilirsiniz.

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Hayatınızın belli konularında hızlı kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Özellikle çalışma ortamı, iş arkadaşlarınız ve evcil hayvanlarınız ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Spora yazılma, protein ağırlıklı beslenerek yeni bir beslenme programı oluşturmak anlamında şanslı bir dönem. Bu döngüde kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Hayatta kalma mücadeleniz, hayatın sıkıcı işleri, görevleriniz ve hizmet gösterdiğiniz alanlarda yani kendinizi köle gibi hissettiğiniz konularla ilgili olacak. Bu bağlamda aksayan işler, sağlığınızla ilgili endişe ve kaygılarınızı giderebileceğiniz alanlarda deneyimler elde etmelisiniz. Rutin işleriniz ile ilgili yaşadığınız endişe, telaş ya da sinirlilik durumlarını çözüme kavuşturabilmelisiniz.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Sizin için aşk, aşk, aşk dönemi!.. İş hayatından kaynaklanan stresler ya da çalışanlarınızla yaşadığınız bazı pürüzler bu dönem şifalanacak. Stres yönetiminde başarılı olabilirseniz sorunları daha kolay atlatabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi sıkmayın ve hayatın getirdiği durumları da kabullenerek karşılamayı başarın. Beklenmedik teklifler hayatınıza sürpriz katabilir.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Yaratıcı faaliyetlerin son derece desteklendiği bu dönemde enerjinizi çocuklarınızla, keyifli aktivitelerde harcamak isteyeceksiniz. Aşk hayatında hayal kırıklığı yaşamamak için olayları idealize edip etmediğinize dikkat etmeniz önemli. Mars transiti sizi harekete geçirecek ve kendinize yeni hobi alanları yaratabilirsiniz. Sizinle iletişim kurmasını istediğiniz bir kişi varsa olumlu bir dönüş alabilirsiniz. Aşk hayatınız yavaş yavaş hareketlenmeye başlayacak. Kendinizi her ne kadar yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyor olsanız da zaman içerisinde aslında hazır olduğunuzu anlayabilirsiniz.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hem psikolojik hem fiziksel olarak düşük enerjili olabilirsiniz ancak Akrep burçları bu dolunayda nihayet rahat bir nefes alıyormuş gibi hissedebilirler. Dolunayın etkileri boyunca stresten uzaklaşıp rahatlayabilirler. Kendilerine vakit ayırıp hayatlarını gözden geçirecekler. Aynı zamanda hayatın onlara sunduklarını kucaklamak için hazır olacaklar.

 

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Mart 2024 burç yorumları

Yay burç yorumları: Ev alım satımı, ailevi konularınız, babanızla ilgili konular ve sorunlar, gayrimenkulleriniz, içsel dünyanız gibi konular gündeminizde yerini alacak. Satmak istediğiniz evinizi biraz piyasa fiyatının altına satmak zorunda kalabilirsiniz ya da ev sahibinizin bir talebi yeni bir ev bulmanıza neden olabilir. Aile içinde bir takım güç dengelerinin değişeceği, sizin öncelik alacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Baba rolünü ailede oynamak durumunda kalabilirsiniz. 10 Mart itibariyle parasal konularınızda artık güven hissetmek isteyeceğiniz ve para kazanacağınız da bir döneme giriyorsunuz. Ev kurma, taşıma ve yeni heyecanlara yelken açabilirsiniz. Evinizde de yenilenme enerjileri mevcut; tadilat, yer değiştirme vs gibi…

10 Mart itibariyle Merkür Koç transiti başlıyor. Merkür bu dönem destekler alabileceğinizin işaretçisi niteliğindedir. Özellikle varsa çocuklarınız ya da romantik ilişkileriniz ve yaratıcılığınız aracılığıyla kendinizi ifade ettiğiniz konularla bu dönem daha çok ilgileneceksiniz. Hobilerinize, kendinize, özel hayatınıza varsa çocuğunuzla olan iletişiminize önem vermeye başlıyorsunuz. Aşkı, keyfi konuşacak, fikirlerinizle etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Ailenizden destek görebileceğiniz bir döneme işaret ediyor. Hayatınızı takip etmeniz, düzene sokmanız için çok güzel bir fırsat diyebiliriz. Ancak bu dönem de de kendinize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Bedensel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bunun en büyük sebebi de zihinsel karışıklıklarınız ya da hayal kırıklıklarınız olabilir. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Mutlu olmadığınız yerde durmayın.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde evde ve aileyle daha çok vakit geçirme, aile bireylerinin ihtiyaçlarına öncelik tanıma isteği baskın olacak. Ebeveynlere karşı daha hassas davranılabilir. Aile büyükleriyle aranızda anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Zamanla sakin kalmayı başarabileceksiniz ve sorunları halletmeye odaklanacaksınız. Evinizin içerisinde bazı eşyalar bozulabilir. Bu yüzden eşyalarınızı kullanırken biraz daha dikkatli olmanız da fayda var. Aradığınız huzurun aslında içinizde olduğunu fark edeceksiniz ve sizi mutlu eden şeylere daha çok vakit ayıracaksınız.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İnsan grupları, proje ekipleri, arkadaşlarınız ile ilgili iyi ilişkiler söz konusu. Finansal konular biraz krizli ve bu da az önce bahsettiğim arkadaşlar, gruplar konusuna sert yansıyor olabilir. Borç alma, verme konularına dikkat etmek gerekli. Bir süredir tanıdığınız, bildiğiniz arkadaş çevrenize farklı bir gözle bakıp belki de ilişkilerinizi başka bir statüye taşımanıza olanak verecek enerjiler verecektir. Arkadaşlarınızdan beklemediğiniz bir tavır görebilirsiniz. Aranızdaki tansiyon yükselebilir. Sakin olup sonrasında tepkinizi dile getirmeniz iyi olacaktır. Yaşananlara her zaman olumlu bir pencereden bakmaya devam edin. Dolunay boyunca Yay burçları için yükselme ve büyüme gündemde olacak.

 

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Mart 2024 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu ay öğrenmek, keşfetmek, seyahatler, kardeşler, ilan etmek, duyurmak, medya, yayıncılık, pazarlama ve satış, sözel ifade yeteneğini kullanmak, yazmak, bilgi paylaşımı gibi konularda aktif bir dönem başlıyor. Yeni avantajlar karşınıza çıkabilir. Burada kendinize yeni bir iş alanı yaratabilirsiniz. Pazarlama ve satış faaliyetlerinizde göz dolduracağa benziyorsunuz.

10 Mart itibariyle araç ve diğer ulaşım cihazlarınızla ilgili yeni bir dönem başlayabilir sizler için; araç yenileme, son model akıllı telefon edinme gibi konular gündem yaratabilir. Yakın seyahatler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Ya da yakın çevrenizden destekler alıp seyahat planlarına dahil olabilirsiniz, bu size iyi gelecek. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanızı öneririm, bu dönemde sizlere çok fayda sağlayacağını göreceksiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde birbirinizi daha iyi ifade edebilirisiniz. Yeni bir eğitim programı oluşturabilir, kendinizi geliştirmek adına bu doğrultuda bir adım atmaya başlayabilirsiniz.

10 Mart itibariyle ayrıca Merkür Koç transiti başlıyor. Ebeveynler, vatan, kökler, geçmiş, itibarınız ile ilgili konularla ilgili hareketlenmenizi sağlayacak ve bu konularla daha çok ilgileneceksiniz. Aile hayatınızda iletişiminiz hızlanıyor. Bu dönemde emlak, alım, satım işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Aile büyüklerinizle iletişim halinde olacak, kendi düzeninizi oluşturmak isteyeceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, iç dünyanız ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda evde yaşanılan huzursuzluklar, ait hissedememek gibi konularda deneyim elde etmeniz gerektiğini vurgulamaktadır.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Gündeminizde geziler, seyahatler olacak. Hayatınızda hareketlilik söz konusu. Bununla birlikte ilişkilerde bazı kesin kararlara gideceksiniz. Önceden direttiğiniz, olması için çok çaba sarf ettiğiniz şeylerde artık zorlamamak gerektiğini fark edeceksiniz. Ve bu yeni gelişen durumlar hayatınızda çok önemli atılımlara neden olacak.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Eğitimlere ve yakın çevreyle olan ilişkilere odaklanılacak bir dönem. İletişim şekli olarak karşı tarafın düşüncelerine öncelik verme eğilimi baskın. Konuların daha çok manevi tarafı önemli olacak. Uzaktan akrabalarınız ile ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Kardeşleriniz varsa onların sorunlarıyla ilgilenmek bir süre onların sorumluluklarını almak zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınız medya veya pazarlama ile ilgiliyse Mars transiti süresi boyunca yeni anlaşmalar karşınıza çıkabilir ve buralardan güzel miktarda maddi gelir elde edebilirsiniz.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Oğlak burçları bu dönemde nereden çıktığını fark edemedikleri değişimlerle boğuşabilirler. Bu yüzden hiçbir şey yolunda gitmiyormuş ve dibe batmış gibi hissetmeleri normal. Ancak aynı zamanda hayatlarında olup biten tüm kötü şeylerin bir sebebi olduğunu da fark edecekler. Zor yoldan da olsa büyümeyi ve ayağa kalkmayı öğrenecekler.

 

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Mart 2024 burç yorumları

Kova burç yorumları: Kazandığınız, emek vererek çalışıp ürettiğiniz ve gelir elde ettiğiniz finansal akışlarınızda yeni bir dönem sizler için kapılarını açıyor olacak. Yöneticilerinizin desteğini görebilirsiniz. Yeni bir gelir gider dengesi oluşturacaksınız. Girişimlerinizle ilgili beklediğiniz fırsatların ayağınıza gelmesiyle rahatlıkla borçlanabileceksiniz. Yeni bir proje gündemde olabilir o yüzden buradan sağlayacağınız yararlarla güzel bir yatırım fırsatı da oluşturabilirsiniz. Ne olursa olsun bu dönemde elinizdeki parasal akış artış gösterecek, kendinizi daha olumlu ve rahat hissedeceksiniz.

10 Mart itibariyle aşk hayatınızda bazı önemli kararlar alma aşamasında hissedebilirsiniz kendinizi. Aklınızda çözemediğiniz soru işaretleri geleceğe dair kararlarınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Ailevi sorunlarınızla ilgili aklınızdaki çözümleri hayatınıza uyarlamak isteyebilir, bu anlamda büyüklerinizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Finansal ve ekonomik koşullarınızın önem kazanacağı bir takım konular gündeminize gelebilir. Gayrimenkuller ve ev alım satımı gibi konularda efor harcayacağınız bir dönem. Maddi ve finansal konularda bazı sorumluluklar içinde olabilir, olduğundan daha fazla emek sarf edebilirsiniz.

10 Mart itibariyle ayrıca Merkür Koç transiti başlıyor. Yakın çevre, kısa yolculuklar ulaşım, ticaret, haberleşme, kardeşler ile ilgili konular gündeminizde olacak. Tüm bu konularda hayatınızda merak olgusu ivme kazanabilir. Ağabey, kardeş, ablanızla, kuzenleriniz ve akrabalarınızla görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Yine bu dönem sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. Derslerinize olan ilginiz artabilir. Öğretmenlerinizle irtibata geçmek için uygun bir dönem.

11 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Sizin için para, para, para dönemi!.. Gelecek ile alakalı yaptığınız planlara projelere odaklı olacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Bunun için önceliklerinizi iyi belirlemeli başlangıçlarınızı ona göre yapmalı hayallerinizi de ona göre kurmalısınız. Finansal fırsatlar size çok iyi gelecek. Kazanmak adına her türlü şans sizin yanınızda olacak.

22 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Maddi konularda, özellikle de kısıtlı hissedilen alanlarda farklı girişimler içinde olunabilir. Geri planda kalmış yeteneklere odaklanılabilecek bu dönemde finansal girişimlerde risk almamaya dikkat edilmeli. Kişisel harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Mars transiti size farkında olmadan fazla harcamalar yaptırabilir. Kendi işinizin dışında ilgi duyduğunuz başka alanlar varsa bunlara daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Özellikle buralardan ekstra gelir elde etmek için yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İleriye dönük hedeflerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kova burçları Dolunay süresince kendilerini çok daha özgür hissedeceklerdir. Hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir döngüye girdiklerini ve asla beklemedikleri şeyler olduğunu fark edebilirler. Bu süreçte yapmaları gereken özgürlüklerini ellerinde tutmak ve geleni kabul etmek olacak. Kendi emeklerinizle kazandığınız finansal konularda, hayatın akışı içerisinde kabullenmeniz gereken çok da etkili olamayabileceğiniz durumlar oluşabilir. Her ne olursa olsun sizin yüksek faydanız için olacağını aklınızdan çıkarmayın.

 

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Mart 2024 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Hayatınızla ilgili yeni adımlar ve yeni soluklara hazır mısınız? Yeni bir ortamda bulunmak, belki de kimliğinizi ve kişiliğinizi yeni ortamlarda göstermek ve ifade etmek… Dış görüntünüzün de tamamen farklı bir görünüm kazandığı bir dönemde ışıl ışıl parlayacaksınız. İlişkilerinizden yana güzel destekler bulup hayatınızda yeni ivmeler kazanmanız sizi biraz olsun mutlu edecek. Ayrıca ikili ilişkileriniz ve evlilikle planlarınız gündemde olacak. Hayatınızla ilgili inisiyatif alıp kendinizi ifade etme zamanıdır. H

10 Mart itibariyle ailevi sorunlarınızla ilgili aklınızdaki çözümleri hayatınıza uyarlamak isteyebilir, bu anlamda büyüklerinizden yardım isteyebilirsiniz. Bağışıklık sisteminize dikkat etmenizde fayda var. Kişisel görüntünüzde estetiksel değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana gayet güzel bir yeniay sizi bekliyor olacak. Kendi haklılığınızı sorgulamak yerine olaylara daha esnek bakmalısınız. Haklı olmak mı, mutlu olmak mı? Bunun bir kararını vermelisiniz. Bazen hayat çok acıtır bazen de çok güldürür. İste önemli olan bizim hayata bakış açımızdır. Hayata hangi açıdan bakarsak hep o tarafını görürüz. Biraz da karşı taraftan bakalım.

10 Mart itibariyle Merkür de Koç burcuna geçiyor. Kendinizi keşfetme, ruhsal gelişim ve içsel huzuru bulma konusunda size cesaret veriyor. Balık olarak, derin duygusal ve ruhsal bağlantılar kurma yeteneğiniz var ve bu transitle birlikte, bu bağlantıları daha da güçlendirebilirsiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, paranızın ve kendinizin değerini bilemiyor olmakla ile ilgili konular üzerine olacak. Kariyer hayatınızda daha dinamik ve hareketli bir döneme giriş yapacaksınız. Bu dönemde, iş hayatınızda daha fazla motivasyon ve enerji hissedebiliriz. Merkür’ün Koç burcundaki etkisiyle birlikte, daha cesur ve kararlı adımlar atmaya eğilimli olabilirsiniz.

11 Mart’ta Venüs sizin burcunuzda hareket etmeye başlıyor. Aşk, kısmet ve fırsatın ta kendisi sizsiniz!.. Sizi kuşatan koşulları ve kontrolünüz dahilinde olmayan durumları bile kontrol altına aldığınız harika bir dönem başlıyor. Oldukça cazibeli, şanslı ve bereketli bir dönem içinde olacaksınız. Hayatınızdaki roller artık değişiyor olabilir bunu daha rasyonel bir şekilde ortaya sunmalısınız. Çalışma hayatınıza odaklanarak size kendinizi iyi hissettiren şeyler yapmalısınız.

22 Mart’ta Mars gezegeni de sizin burcunuza geçiyor. Yükselen Balıkların kendileriyle ilgili farkındalıklarını geliştirmelerini son derece etkileyen bir dönem olacak. Hayalleri için harekete geçebilirler. Yiyip içtiklerine daha dikkat etmeleri de önemli. Planladığınız veya hedeflediğiniz her ne varsa buna yönelecek ve buralarda başarılı olabileceksiniz. Sizi strese sokan kişilerin farkına varabilir ve bu kişilerden uzaklaşma kararı alabilirsiniz. İşyerinizde oluşan rekabet yüzünden fazla hırs yapmış olabilirsiniz. Bu hırsı bir an önce dengelemelisiniz. Aksi halde işin sonunda siz olumsuz etkilenebilirsiniz. Sağlık açısından şanslı olacaksınız.

 

25 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Alacak-verecek dengeleri ve dönüşüm konuları gündemde olacak. Ailenizden aldığınız maddi destek, ödemekle yükümlü olduğunuz kredi, vergi gibi ödemeler konusunda yeni bir farkındalık yaşayabilir beraberinde bir dönemi geride bırakıp, yeni bir döneme başlamaya karar verebilirsiniz. Normalde oldukça basit, açık ve net insanlar olan Balık burçları bu dolunayda kendileri de ne düşündüklerini ve ne hissettiklerini çözemeyebilirler. Birkaç hafta boyunca kendileri gibi hissetmeyebilirler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum