Meksika'da Türk ateşi

Dünyaca ünlü bir erkek dergisinin modelliğini yapan Türk manken Elif Çelik’in son durağı Meksika oldu.

Meksika'da Türk ateşi
03 Ekim 2017 - 11:00


Meksika'da Türk ateşi

Dünyaca ünlü bir erkek dergisinin modelliğini yapan Türk manken Elif Çelik’in son durağı Meksika oldu. Özel bir etkinlik için gittiği ülkeden seksi pozlar paylaşmayı da ihmal etmeyen Çelik, Instagram’daki takipçilerinin yüreklerini hoplattı.



En tatlı günaydın

Dizi piyasasının güzelliğiyle ön plana çıkan isimleri arasında yer alan Saadet Işıl Aksoy, Instagram hesabından sevimli görüntüler vermeye devam ediyor. Başarılı oyuncu, ‘Günaydın’ notlu son paylaşımıyla şirinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.



Ona kırmızı çok yakışıyor

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram paylaşımlarıyla tatilinin keyifli geçtiğini gözler önüne seriyor. Kırmızı bikini üstü ve pareosuyla göz kamaştıran Boluğur, 3 milyon takipçisi için yaptığı paylaşımla yazın keyfini çıkardığını gösterdi.




4 / 5






İzmir'de sezon finali

Podyumların aranan güzelleri arasında yer alan Özge Ulusoy, dün Instagram’dan yaptığı paylaşımla İzmir tatilinin sonuna geldiğini duyurdu. Seksi güzelin, “Bol kahkahalı bir tatilin daha sonuna geldik” mesajlı pozu, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.



Didem yataklara düştü

Son dönemdeki paylaşımlarıyla gündem yaratan manken Didem Soydan, hareketli bir yaz dönemi geçiriyor... Sık sık tatil için gittiği bölgelerin pozlarını paylaşan Soydan, son olaraık yatağında dinlendiği bir görüntüyü yayınlayıp güç depoladığını söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum