'Melek Mosso' tepkisi! "Biz neden size destek olalım?"

Armağan Çağlayan, Isparta Gül Festivali'ndeki konseri iptal edilen Melek Mosso için "Bir kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanıp konseri iptal edilir, konsere çıkacak diğer iki kadın şarkıcı “dut yemiş bülbüle” döner! Başka bir Kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanan kadın şarkıcının yerine sahneye çıkmayı kabul eder!" ifadelerini kullandı.

'Melek Mosso' tepkisi! "Biz neden size destek olalım?"
29 Mayıs 2022 - 19:07

Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sahne alacak olan şarkıcı Melek Mosso’nun 3 Haziran’daki konseri, 'İslami hassasiyetlere' uygun olmadığı gerekçesiyle iptal edilmesi üzerine tartışmalar sürüyor. Armağan Çağlayan da Melek Mosso için "sesini çıkarmayan"lara çağrıda bulundu.

Konseri iptal edilen ve hedef gösterilen Melek Mosso'nun yerine Isparta'da sahneye Seda Sayan'ın çıkacağı öğrenilmişti.

 "BİZ NEDEN SİZE DESTEK OLALIM?"

Tartışmalar üzerine Armağan Çağlayan, festivalde yer alacak diğer iki kadın şarkıcının "dut yemiş bülbüle döndüğünü" söyledi.

 Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Armağan Çağlayan, "Müzik sektörü için neden sektörün içindeki insanlar ses vermiyor, birbirine destek olmuyor? Rekabet bu kadar mı gözünüzü kör etti? Müzik yasağı olur, en çok Sektörün dışındakilerden ses çıkar" ifadelerini kullandı.

 "Bir kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanıp konseri iptal edilir, konsere çıkacak diğer iki kadın şarkıcı 'dut yemiş bülbüle' döner!" diyen Çağlayan şöyle devam etti:

 Başka bir Kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanan kadın şarkıcının yerine sahneye çıkmayı kabul eder! E siz kendi mesleğiniz için ses çıkart(a)mıyorsanız, siz kendi kadın haklarınız için ses çıkartmıyorsanız, birbirinize destek olmuyorsanız, biz neden size destek olalım?

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • assert
    1 yıl önce
    Acaba Armagan Caglayan'a ne oluyor? Yoksa etrafta ciplak kalmayacak da göz banyosu yapamayacak diye mi korkuyor?