Meral Akşener CHP'de rahatsızlığa yol açtı!

‘Eğer Kemal Kılıçdaroğlu ikna edebilseydi…’ Meral Akşener’in, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'de çekilmiş fotoğrafı ile başlatılan seçim kampanyasının CHP'de rahatsızlık yarattığı iddia edildi.

Meral Akşener CHP'de rahatsızlığa yol açtı!
17 Ocak 2023 - 11:40 - Güncelleme: 17 Ocak 2023 - 22:24

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İYİ Parti’nin, Genel Başkan Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Saraçhane'de çekilmiş fotoğrafı ile seçim kampanyası başlatmasının CHP'de rahatsızlığa neden olduğunu ileri sürdü.

Meral Akşener’in kampanyasında İmamoğlu detayı! İstanbul’un her yerine asıldıMeral Akşener’in kampanyasında İmamoğlu detayı! İstanbul’un her yerine asıldıPolitika

‘9 EYLÜL’DE AÇIKLAYACAKTI…’

Yazısında adaylık meselesi konusunda İYİ Parti ile CHP arasında gerilim yaşandığını iddia eden Selvi, çarpıcı iddialarda bulundu:

Kılıçdaroğlu, Akşener’i ikna etseydi Kurban Bayramı’nda ya da CHP’nin kuruluş tarihi olan 9 Eylül’de adaylığını açıklayacaktı. Akşener’in olumsuz tavrı nedeniyle erteledi.

‘ADAY SEN DEĞİLSİN…’

6’lı Masa 26 Ocak tarihinde Akşener’in ev sahipliğinde toplanacak. Cumhurbaşkanı adayı belirlenmeyecek ama bir portre ortaya konulacak. Akşener, hem 26 Ocak tarihli toplantı öncesinde hem de cumhurbaşkanı adayının belirleneceği şubat toplantısı öncesinde Kılıçdaroğlu’na ‘Aday sen değilsin, Ekrem İmamoğlu’ mesajını veriyor.

‘İMAMOĞLU ÜZERİNDEN MESAJ OKLARI AKŞENER’E ÇEVİRDİ…’

İYİ Parti’nin seçim kampanyasında Ekrem İmamoğlu’nu kullanması CHP’de rahatsızlığa yol açtı.

‘İkinci Saraçhane sendromu’ yorumları yapılmaya başlandı. Kılıçdaroğlu’nun en büyük rakibi olan İmamoğlu üzerinden mesaj verilmesi okların Akşener’e çevrilmesine yol açtı.

Siyasi kulislerde bu durum ‘Kılıçdaroğlu ile Akşener arasında ikinci bir ‘İmamoğlu’ zirvesine neden olur mu?’ diye sorulmaya başlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum