Meral Akşener, Makam Odasında Eşyaları Toplattı!

İYİ Parti kurultayında yeniden aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener, makam odasında eşyaları toplattı.

Meral Akşener, Makam Odasında Eşyaları Toplattı!
09 Nisan 2024 - 09:52

Seçim sonuçları kapsamında ödediği bedele razı olduğunu ve İYİ Parti kurultayında yeniden aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener, makam odasında eşyaları toplattı.

Meral Akşener'in İYİ Parti'nin 27 Nisan'da yapılacak olağanüstü seçimli kurultayında Genel Başkan aday olmayacağını açıklamasının ardından Genel Merkez'de parti görevlilerinin, Akşener'in özel eşyalarını makam aracına koyarak götürdüğü görüldü.

Ne olmuştu?

31 Mart Yerel Seçimleri'ne 'hür ve müstakil' giren İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oranında oy alarak büyük bir düşüş yaşamıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçimlerin hemen ardından yaptığı açıklama ile İYİ Parti'nin 27 Nisan’da seçimli Olağanüstü Kurultay'a gideceğini duyurmuştu.

Seçimden önce ardı ardına istifaların yaşandığı partide, seçim sonrası da ekonomi politikalarından sorumlu Bilge Yılmaz ve eski milli sporcu İrem Yaman istifa etmişti.
Ayrıca İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, görevinden ayrılmıştı.

Seçim sonuçları kapsamında ödediği bedele razı olduğunu söyleyen Akşener ise bu sabah yaptığı açıklamada yeniden aday olmayacağını açıklamıştı.

Kurultay için İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Günay Kodaz, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın aday olacağını duyurmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum