Mesut Özil cephesinden flaş sözleşme açıklaması!

"Eğer mecbur kalırsa..." Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de kadro dışı durumda bulunan Mesut Özil için menajeri Erkut Söğüt açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Sözleşmesinin bitmesine iki yıl daha var, eğer mecbur kalırsa başka kulüp aramaktansa emeklilik olasılığı daha yüksek" dedi.

Mesut Özil cephesinden flaş sözleşme açıklaması!
18 Haziran 2022 - 11:52

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Jorge Jesus'un da kadroda düşünmediği Mesut Özil için açıklama geldi.

Tecrübeli yıldızın menajeri Erkut Söğüt, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Mesut'un bundan sonra başka bir takımda oynayacağını sanmıyorum, bunu göremiyorum. Sadece Fenerbahçe, bu kadar. Sözleşmesinin bitmesine iki yıl daha var, eğer mecbur kalırsa başka kulüp aramaktansa emeklilik olasılığı daha yüksek" dedi.

Mesut Özil ile ilgili açıklamalarına devam eden Söğüt, yıldız futbolcunun futbol kariyerinden sonra e-spor'a gireceğini söyledi. Erkut Söğüt, "Mesut, futboldan sonra e-spora daha fazla girecek, belki de bir e-spor oyuncusu olacak. Kendi takımı ve oyuncuları var. Dürüst olmak gerekirse, Fortnite'da gerçekten iyi ve bence bir gün yarışırsa şaşırmam" diye konuştu.

MESUT ÖZİL PİŞMAN MI?

Mesut'un Özil'in Arsenal'de oynadığı dönemde Uygur Türkleri için yaptığı paylaşımlar için de konuşan Erkut Söğüt, 34 yaşındaki futbolcuyu, futbolun 'Muhammed Ali'si olarak nitelendirdi ve, "Mesut Özil, bir kahraman, çünkü açık sözlü ve başkalarının söyleyemediği şeyleri söylüyor" diye konuştu. Mesut Özil'in Uygur Türkleri için yaptığı paylaşımlarda eski kulübü Arsenal'in yıldız futbolcuya karşı aldığı tavrı da eleştiren Söğüt, "Arsenal, siyasi olarak her zaman tarafsız bir kulüptü ama şimdi tarafsız değiller. Şimdi dünyadaki konular hakkında görüş belirtiyorlar. Bunu Mesut yaptığında, 'Böyle şeyleri tartışmak istemiyoruz' demişlerdi" ifadelerini kullandı.

"Mesut'un Arsenal kariyeri için bir pişmanlığı var mı?" sorusu yöneltilen Erkut Söğüt, "Hayır, Arsenal'de oynadığı zamanlar kulübü seviyordu, sadece sonu istediği gibi bitmedi. Bunu birçok futbolcu yaşayabilir. Örneğin Aubameyang da ayrılmak zorunda kaldı. Bu futbol" cevabını verdi.

Alman futbolcu, 2021 yılının ocak ayında transfer olduğu sarı-lacivertli kulüpte, toplam 42 karşılaşmada forma giyerken 9 gol ve 5 asist kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum