Mesut Özil sessizliğini bozdu

Almanya'nın Dünya Kupası'na 80 yıl sonra ilk turda veda etmesinin ardından Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, en çok eleştirilen isimlerdendi. Özellikle de aşırı sağcıların hedefindeydi. Yıldız futbolcu sonunda sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından ırkçılığa hayır etiketiyle bir açıklama yaptı, "Yeteri kadar iyi değildik" dedi.

Mesut Özil sessizliğini bozdu
01 Temmuz 2018 - 09:14
Almanya'da Dünya Kupası 'ndaki tarihi başarısızlık hala gündemde. Turnuvaya ilk turda veda edilmesinin ardından Alman basınında en çok eleştirilen isimlerden biri Türk asıllıMesut Özil . Özellikle yıldız futbolcunun takım arkadaşı İlkay Gündoğan ile mayıs ayında Londra'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sık sık gündeme getirildi. Fotoğrafın takımda huzursuzluk yarattığı iddia edildi.

 Konuyla ilgili İlkay Gündoğan açıklama yapmış, buluşmanın hiçbir siyasi amaç taşımadığını söylemişti. Mesut Özil 'den ise bir açıklama gelmemişti. 29 yaşındaki futbolcu sessizliğini bozdu, sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Açıklamasında "ırkçılığa hayır" etiketi kullanan Özil, " Dünya Kupası 'ndan elenmek beni çok yaraladı, yeteri kadar iyi değildik. Bunu aşmak için zamana ihtiyacım var" dedi. 

 




Resmi Twitter'da görüntüle


Resmi Twitter'da görüntüle









Mesut Özil

 
✔@MesutOzil1088



 




 

Having to leave the World Cup already after the group stage hurts so much. We just weren't good enough. I'll need some time to get over it.

21:58 - 29 Haz 2018





YORUMLAR

  • 0 Yorum