Milyonerler Parayı Nereye Harcayacaklarını Şaşırdı

Altın Klozet, Gölge Yat Yapılan bir araştırmaya göre, milyonerlerin paralarını harcadıkları şeyler herkesi şaşkına çevirdi.

Milyonerler Parayı Nereye Harcayacaklarını Şaşırdı
26 Aralık 2021 - 11:32 - Güncelleme: 26 Aralık 2021 - 15:58

Bir araştırmada, bazı zenginlerin akla gelmeyen harcamalar yaptığı ortaya çıktı. "The Sun" gazetesinin haberine göre, milyonerler evlerine pırlantalı altın tuvalet yaptırmak için de astronomik faturalar ödüyor.

Özel uçuş keyfi

Özel jet işletmeleri köpeklere özel uçak hizmeti veriyor. Bu konunun konuşulduğu Reddit sitesinden bir kullanıcı, "Küçük bir özel jet işletmesi olan bir kadın bana, biri zenginin köpeklerini eğitim için tek başına New York'a uçurmaları için 45 bin dolar ödediğini söyledi. Köpeklere özel uçuşta başka yolcu yokmuş" diye yazdı.

Kediye özel banyo

Bir evcil hayvan bakıcısı, müşterileri arasındaki çok zengin bir kişinin evinde kediye özel banyo olduğunu söyledi. Kullanıcı, "Banyoda kedi çizgi filmlerinin yayınlandığı bir televizyon, aşırı süslü bir çöp kutusu ve kedi resimleri vardı" dedi.

 

 

Gölge yat

Süper zenginler sadece kendileri için değil, aynı zamanda helikopter ve jet ski gibi araçlarını taşımak için de yat satın alıyor. "Gölge yat" adı verilen bu tekneler, milyonerin özel yatını takip ediyor. Ayrıca özel yatın mürettebatı da araçlarla birlikte gölge yatta kalıyor.

İpek halı

Süper zenginler için uçakların içini dizayn eden bir personel, bir müşterisinin özel jetinde ipek halı istediğine dikkati çekti. Söz konusu personel, "Müşterinin uçak için istediği en önemli şey gerçek ipekten bir halıydı. Metrekare başına bin dolardan fazlaya mal olan bu halılar, çok yumuşak bir yatakta yürümek gibi hissettiriyor" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum