Monotonluk yıpratmasın

Birbirine aşık olup evlenir pek çok insan. Ama karşıklıklı özveri ve arada yapılan küçük sürprizler unutulursa her şey monotonlaşmaya başlar. Hal böyle olunca cinsellik kabusa dönüşür.

Monotonluk yıpratmasın
28 Kasım 2020 - 11:34

 Siz siz olun yatak odanızı renklendirin, fantezilerle süsleyin ki ne ilişkiniz yıpransın ne de siz üzülün.

BÖYLE SORU YOK!

Kimseye aşık olmadım

22 yaşında kadınım. İlk ilişkimi çok gençken yaşadım. İlk sevgilimleydi. Ondan sonra kimseye aşık olmadım. Canım sürekli ilişkiye girmek istiyor. Haftada 4 gün biriyle oluyorum. Bundan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Okurum, 7 günde 4 oyun, gençlik bu ya! Bünyeni fazla zorlama. Çalış ama kendini yorma. Güzel kızım, şu soğuk günlerde, kestane kebap pişir de yiyelim. Aman pişirirken kestaneleri yakma, onlara fazla çizik atma ve attırma. Aşka gelip onları çiğ çiğ yemeye de kalkma. “Kestaneye iştahım yok” diye, salyangoz yemeye de özenme yavrum. İnsanın başına böyle şeyler gelir. Kadın gibi kadın doğruyu da yanlışı da bilir. Bilmezse en kısa zamanda öğrenir. Yanlış yoldaysa iradesiyle direnir. En az 6 aylık bir dinlenmeye ihtiyacın var. Haydar Hoca, seni doğru yola sokar.

Günün soruları

Evlilik böyle mi?

Yaşım 24, bekarım. Mastürbasyon için porno film izliyorum. Hayal gücüyle uzun sürüyor. Sürekli aynı filmi zevk vermiyor ve yenilerini arıyorum. Evlilik de böyle mi?

Cevap

Okurum, evlilik, aynı başrol oyuncusuyla her seferinde farklı repliklerle, bazen aşkla dolu, bazen üzüntülü, bazen öfkeli, bazen şehvetli ve bazen de epey yorgun sahneler çekmek gibidir. Olasılıklar sınırsız, hayal gücü orada da sonsuzdur. Ekranın karşısında, bönbön aynı duygusuz ve mekanik sahneyi izlemeye benzemez. Okurum, kazmayla toprak nasıl kazılır öğretilir; ama bu işler başka. Çünkü herkesin kazması ve toprağı kendine özgü. Aldın sanırım dersini.

Mağdurum

6 senelik evliyim ve 5 saniyede boşalıyorum. Ne olur yardım edin. Çok mağdurum, karım onu tatmin edemediğim için benden soğudu.

Cevap

Değerli, kendini çaresiz sanan mağdur okurum, bunca yıl bu problemle nasıl yaşadın? Halbuki çözümü ne de basit. Hem kendine ettin, hem sevgili eşine yazık ettin. Yatak odasını ikinize de dar ettin. Vallahi çok üzüldüm. Sofrada ekmek kuru, ayran duru. Haydi Haydar Hoca memnun et şimdi bu okuru. Okurum doyamadı evliliğine, eşi sabrının sonunda, artık iyi haberler bekliyor. Uzatmayayım, en tez zamanda doktorun kapısında ol, reçeteni al.

Rahatsızım

18 yaşındayım, mastürbasyon yapmayı seviyorum ama boşalınca meninin kokusu midemi bulandırıyor. Ne olur bana çare bulun. İleride zorluk çeker miyim?

CEVAP

Değerli okurum, menide sarımsak kokusunu andıran gibi bir koku vardır. Bu koku kadınlar tarafından yadırganmaz, kimilerinin de hoşuna gider. Özünde biyolojik bir düzen, özünde mutlaka bir gizem saklıdır. Bu senin kendi kokun. Ne yani içki uzmanlarının yıllanmış şarapları kokladığı gibi onu mu kokluyorsun? O salgıdan uzak dur, yeter. Olmadı mı burnuna biraz parfüm sür. O da olmazsa bir maske takıver be oğlum.

Büyütmek mümkün mü?

İnternet sitelerinin reklamlarında penis büyütme hapı yer alıyor. Siz faydasız demiştiniz. Yine de içimde bir umut var, cinsel organı büyütmek mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, paranın olduğu yerde sömürü olabilir. Eğer sömürü olmuşsa vicdan uçup gitmiştir. Herkes kesesini doldurmaya kalkar. Ama bu insanlara da biraz akıl fikir gerekir. Öyle ilaçla büyüse dünyada ilaç sanayi kurulur, açık açık satılır. Ayrıca böyle yapay şekil değiştirmeler de yaratılışa, doğaya aykırıdır. Onu ne yapsak bozamayız. Doğanın dediği olur.

Hep tartışıyoruz

26 yaşındayım, 3 yıldır kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. İlişkiye girmeye başladığımızdan beri yani 2 yıldır erken boşalma sorunu yaşıyorum. Daha ısınma turunda boşalıyorum. Bu yüzden tartışıyoruz. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, heyecan faktörüyle birlikte erken boşalma tahtına oturmuş. Onu oradan indirmek gerekiyor. İster istemez sen kafayı takıyorsun. O şartlanmayı da bozmak kolay değil. Hiç merak etme. Evlilik koşullarında bu olayı düzeltme şansımız var. O zaman ona çare buluruz.

Kocam beni aldatır mı?

33 yaşında, 4 yıldır evli kadınım. Eşimle cinsel hayatımız iyi gidiyor. Ama son zamanlarda eşim benden farklı şeyler istiyor, dışarıdaki kadınlara bakıyor. Beni aldatmasından korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin farklı arayışları erken başlamış. Tıbbi sakınca olmadığı sürece iki tarafın da istemesi koşuluyla tıp bilimi bu konuda çiftlerin yatak odasına karışmıyor. Eşinin başka kadınlara gidip gitmemesi ayrı bir sorun. İçinde varsa sen ne yaparsan yap, onun gözü dışarı kayar. Yatak odanızı biraz renklendirirmeyi başarırısanız 6 ay sonra yeniden konuşuruz.

Lafı karıştırıyorum

18 yaşındayım. Kızlara karşı çok heyecanlıyım. Tanımadığım bir kızla konuşurken aşırı heyecanlanıyorum ve lafı karıştırıyorum. Kız da benden soğuyor. Heyecanı nasıl yeneceğim?

CEVAP

Değerli okurum, sen daha antrenmandasın, ısınma turları atıyorsun. O heyecanını bana 1 saatliğine kiralasan ne güzel olur. Birkaç yıl sonra o heyecanlar uçup gidecek. Sahaya usta bir oyuncu çıkacak. İşte o zaman ayağına düşen topu iyi kullan, kuralına göre oyna, “boş kale buldum” diye topu fırlatmak yerine kendi duyguların, insanlığın, kaliten ve geleceğini düşünerek topa vur ki kale direğinden dönse bile sen kazançlı çıkarsın.

Nasıl büyür?

18 yaşındayım. Penisimin boyutu 12 santim ve yeterince sertleşmiyor. Haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum ama beni tatmin etmiyor. Cinsel ilişkiye girmeye de korkuyorum. Sizce penisim nasıl büyür?

CEVAP

Değerli okurum, artık büyümez. Ama senin acelen ne, kızlar kaçmıyor.

Yerinde mi?

18 yaşında kızım. İki ay önce başımdan bir olay geçti. Bu olaydan 2 hafta sonra doktor kızlık zarımın bozulmadığını ve ilk gece yüzde 50 ya da 60 kan geleceğini söyledi. Bana yardım edebilir misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, zaten doktora gitmişsin, o da sana kız olduğunu söylemiş. Ben burada yeniden söylüyorum. Kafanı takıp boş yere ruh sağlığını bozma.

Saçlarım dökülüyor

18 yaşındayım. Mastürbasyonu çok seviyor, her gün yapıyorum. Bu yüzden saçlarım dökülmeye başladı. Yapmamak için kendimi zorluyorum ama başarılı olamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, saçların mastürbasyondan dökülmüyor, bünyen yağlı. Kilo almamaya bak. Saç dökülmesi konusunda kullanacağın sabunların çok özel olması lazım. Ancak bir cilt hastalıkları yani dermatoloji uzmanından fikir alsan iyi olur. Değerli sportmen genç, gel mastürbasyonu haftada 3’e indir. Sen de, ben de işimize bakalım.

Çok mu zararlı?

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapmanın zararı var mıdır?

CEVAP

Değerli yavrum, düşündüm taşındım hadi arada bir izin veriyorum. Çünkü hiç yapma desem yapacaksın. Zararsız desem, gündüz 8, gece 9 işi çoğaltacaksın. Hem kendi doktorluk onurumu hem de senin kendi kendine felaket senaryolarını önlemek için izin çıktı. Arada bir yap.

Kızlara ilgim kalmıyor

Mastürbasyon yaptıktan sonra hiçbir kıza ilgim kalmıyor. Ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Ne olur çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, sen ne kadar rahatsızsan doktorun olarak ben o kadar rahatsızım. Çünkü giderek bu mastürbasyon şartlanman kimliğine demir atar ve yerleşirse, aynı şeyi evlilikte de yaşarsın. İşte o zaman büyük sorunlar ortaya çıkar. Çözüm: Ya mastürbasyon öncesi kızlarla konuş ya da mastürbasyonu azalt.

Günün sözü

Dünyanın iki penceresi var. Biri aydınlık, öteki karanlık. Ama nedense karanlıktan bakanlar çoğunlukta. H.D.

Dr. Haydar Dümen

Dr. Haydar Dümen

YORUMLAR

  • 0 Yorum