Mucize Doktor Açelya'nın bikinili havuz pozları sosyal medyayı salladı

FOX'un en yeni dizisi Mucize Doktor reyting başarısının yanı sıra oyuncuları ile de gündemde. Mucize Doktor dizisi ile yıldızı parlayan oyunculardan biri de Hemşire Açelya karakterine hayat veren güzel oyuncu Hayal Köseoğlu oldu. Köseoğlu'nun bikinili pozları instagramı salladı.

Mucize Doktor Açelya'nın bikinili havuz pozları sosyal medyayı salladı
08 Ekim 2019 - 09:43

Farklı senaryosu ile daha ilk bölümden izleyicinin takdiri kazanan dizi Mucize Doktor verdiği mesaj ile Türkiye'nin gündemine oturdu. Rakiplerini reyting listelerinde alt üst eden dizinin senaryosu kadar oyuncuları da seyirci tarafından mercek altında.






Otistik savant sendromu olan Doktor Ali'nin hikayesinin anlatıldığı dizide yıldızı parlayan isimlerden biri de güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çeken Hayal Köseoğlu oldu.






Hayal Köseoğlu dizide henüz 20'lerinde olan, Nazlı’nın ev arkadaşı, hırslı, güzel, bakımlı, neşeli, flörtöz bir hemşireyi canlandırıyor. Açelya hemşirenin en tahammül edemediği şey ise doktor-hemşire arasındaki hiyerarşi..

 




Güzelliği ile göz dolduran genç oyuncu gerçek hayatta aslında bambaşka biri.. Dizi sayesinde instagram takipçi sayısını ikiye katlayan Köseoğlu, verdiği pozlarla binlerce yorum ve beğeni aldı..

Mucize Doktor Açelya'nın bikinili havuz pozları sosyal medyayı salladı ile ilgili görsel sonucuMucize Doktor Açelya'nın bikinili havuz pozları sosyal medyayı salladı ile ilgili görsel sonucu


YORUMLAR

  • 0 Yorum