Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı da ilerideki yardımcıları da Türk olacaktır

Devlet Bahçeli'nin birkaç ay önce MHP milletvekilleriyle yaptığı toplantıda, "Cumhurbaşkanı’nın iki yardımcısı olsun, biri Kürt, diğeri Alevi olsun " dediği iddiası üzerine CHP'li Muharrem İnce, sosyal medya hesabından dikkati çeken bir paylaşımda bulundu. İnce, Bahçeli'ye gönderme olarak, "Cumhurbaşkanı da, yardımcısı da, ilerideki yardımcıları da Türk olacaktır" dedi.

Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı da ilerideki yardımcıları da Türk olacaktır
22 Temmuz 2025 - 10:04

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin birkaç ay önce MHP milletvekilleriyle yaptığı toplantıda, "Cumhurbaşkanı’nın iki yardımcısı olsun, biri Kürt, diğeri Alevi olsun " dediğini aktardı. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İnce, Bahçeli'nin sözlerine karşılık vererek son paylaşımda vatandaşlık ve kimlik vurgusu yaptı. İnce, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Cumhurbaşkanı da, yardımcısı da, ilerideki yardımcıları da Türk olacaktır. Ne mutlu Türküm diyene! "

YORUMLAR

  • 0 Yorum