Mustafa Cengiz: Fatih Terim'i düşünmüyorum

Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile devam etmeyeceğini açıkladı.

Mustafa Cengiz: Fatih Terim'i düşünmüyorum
21 Mayıs 2021 - 16:41 - Güncelleme: 22 Mayıs 2021 - 10:43

 Kulübü Başkanı 'nda basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Cengiz, başkanlık seçimiyle ilgili konuştu. Cengiz, düzenlenecek seçimin Galatasaray'ın test seçimi olacağını belirtti. Öte yandan Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih 'le ilgili flaş ifadeler kullandı. Deneyimli çalıştırıcının kendisini başkan üstü gördüğünü belirten Cengiz, " kendini başkan üstü görüyor, biz sadece tedarikçiyiz." dedi.

 Kulübü Başkanı 'den flaş açıklamalar geldi. 'nda basın toplantısı düzenleyen Cengiz, gündeme dair açıklamalarda bulunurken düzenlenecek seçim ve teknik direktör Fatih 'le ilgili gündem yaratan ifadeler kullandı. İşte o açıklamalar...

İşte Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar...

"Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyon olamadık. Biz ikinci defa kendi rekorumuzu egale ettik. Averajla şampiyonluğu kaybettik, komedi gibi ama kaybettik."

"Birinci seçimi almama neden, tepki seçimindendir. Geçmiş başkana tepki vardı. Belki kuruldakilerin yarısı beni tanımıyordu, diğer yarısı bilir. Ben o tepki oylarıyla seçimi kazandım ve söz verdim. Şampiyon da olsak seçime gideceğim dedim."

"BU SEÇİM GALATASARAY'IN TEST SEÇİMİ"
"Bu seçim Galatasaray'ın test seçimi olacak. Galatasaray vefalı mı, Galatasaray fedakar mı? Bunlar test edilecek."

 

"BEN KİMSEDEN OY İSTEMEDİM"
"Ben kimseye oy atın demem. Bana oy atın da demedim hiç. Bana destek olun da demedim. Sadece, parasal destek istedim. En büyük destek, 'tan geldi."

>Mustafa Cengiz: Florya konusunda devletimiz yardım etti!

Mustafa Cengiz: Florya konusunda devletimiz yardım etti!


"FATİH TERİM'E YANLIŞ AKTARMIŞLAR"
"Sevgili 'e ''a, 'ya giderken bize ödetiyor.' diye bir şey demedim. Kendisine yanlış aktarmışlar. Kendisi de beni arayıp, bunu sormadı."

"FUTBOLCULARA BORCUMUZ YOK"
"Futbolculara borcumuz yok, onu da söyleyeyim."

"İki futbolcumuz problemliydi. Birini ihraç ettik, yönetime hakaret ettiği için. Kötü oynadığı için ihraç etmedik. Taraftara kalsa bir an evvel gönderin diyorlardı. Aynı taraftarların bir bölümü 'Niye gönderdiniz?' dedi."

Mustafa Cengiz aday olacak mı? Resmen duyurdu


"TERİM KENDİNİ BAŞKAN ÜSTÜ GÖRÜYOR"
"Fatih Terim kendini başkan üstü görüyor, biz sadece tedarikçiyiz."

CENGİZ'DEN OLAY GÖNDERME!
"Sayın Ünal Aysal, çok başarılıydı. Onun döneminde 28 kupa aldık. Biz toplam 30 kupa kazandık. Hiç bunlar yazılmıyor."

"Birini Tudor'un takımıyla yaptık diyorlar. Birini hocamız yaptı, bizim hiç katkımız yok. Paraları Nijerya hükümeti verdi..."

"TARİHİN EN İYİ SAVUNMASINI YAPTINIZ DEDİLER"
"4 yıl bizim Avrupa kupalarına katılmamıza izin verdiler. O bize, 2 yılda yaklaşık 80 milyon euro katkı getirdi. Onun yan gelirleriyle birlikte 100-120 milyon euro olabilir. Çünkü marka değeriniz artıyor."

"Tarihin en iyi savunmasını yaptınız dediler, özel olarak. Adamlar 70 yaşın üstünde, oturdular 3.5 saat bizi dinlediler. Böyle bir şey olamaz. Tarihlerinde ilk defa, bir takıma ikinci defa ceza vererek, yapılandırma anlaşması yaptı."

"Sevgili Aziz Yıldırım diyordu ya 'UEFA'yı karıştıracağım.' UEFA, darmadağın oldu."

"REAL MADRID VE PSG MAÇLARINDA UTANDIM"
"Maalesef başarılı olamadık. Bir tek aklıma gelen, çok da ağrıma giden şey var. Real Madrid ve PSG maçlarında, içeriye girmedim aralarda. Utandım ya. Kimden utandım biliyor musunuz? Taraftarlardan utandım. Biz bunu hak etmedik dedim."

Cengiz: Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum


"TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLERİM"
"Taraftarlardan özür dilerim. Her iki kupada başarılı olamadık. Ya orta saha yoktu, ya forvet yoktu ya da defans yoktu. Tabii defans yok denen takım en az golü yedi. Forvet yokken en fazla golü attık."

"Beni eleştirin ama hakaret etmeyin. Benim tek bir hakaretimi göremezsiniz. Her konuşmamda, önce teşekkür ettim."

"Biz, Abdurrahim Albayrak ile her ay 200-300 bin veriyoruz. Hanım şimdi bunu bilmiyordu, duymuştur. Başkan adayları ceplerini hazırlasınlar. Fatih Hoca diyor ya..."

"Üç liste vermiş ya, o üç liste seçime girebilir. Tüzükte açık olarak, tam okumuyorlar. 'İptal' yazıyor. Biz bunu değerli hukukçularla konuştuk zaten. Günlerce konuştuk. Biz sorumluluk sahibiyiz. Ben seçime girmeyeceğimi ilan ettim zaten."

"Sen niye iptal istemeyip, erteleme istiyorsun? Erteleme olursa ne olacak? Üç liste girecek. Öbürünün hiç hakkı yok. Işın Çelebi son anda liste verdi, giremeyecekti. Belki başka değerli arkadaşımız aday olacak. Beni mahkemeye verseler, niye iptal etmedin derler."

"Ben bu gece hastanede yattım. 'Kendini acındırıyor başkan' diyorlar. İnsanın vadesi vardır, ne zaman geleceği belli olmaz. Albert Camus'yu okursanız ki o hiçliğe vurdu. Hiççilik nihiliste vurursa da dünyada boşa düşersiniz."

CEYHUN GÜLSELAM SÖZLERİ!
"Eski yönetimlerden kaynaklanan çok fazla faiz vardı. Büyük ölçüde kapattık. Ceyhun Gülselam'ın menajerinin parasını ödedik ve tahtamız kapandı. Şok olduk ya."

DÜZELTME NOTU GELDİ!
"Ceyhun Gülselam haciz koydurtmadı, düzeltme notu geldi şimdi. Biz Ceyhun'u çok seviyoruz. Karakterli bir çocuk. Kendisi değil, menajeri haciz koydurdu."

"Beni savunan bir tane doğru dürüst troll hesap yok. Benim yok! Bazen içimden 'Keşke yapsaydık' diyorum. Çok kolay ama yapmam, yapamam. Yapsam, bugüne kadar belli olurdu zaten. Beni savunanlara da troll demişler. Beni kim savunmuş onu da zor bulduk."

"Başkanına küfür eden, saldıran bir taraftar kitlesi Galatasaray'ı yüceltmez, batırır ve bitirir. Çoğunluğunun rakip takım trollerinin olduğunu biliyoruz. Galatasaraylı değil çoğu. Öbürlerini bilemem."

"ERMAN TOROĞLU VE HINCAL AĞABEYE TEŞEKKÜR EDERİM"
"Biz devamlı dava açıyoruz. Hangi medya, hangi kurum olursa olsun... Bunu bilin. Doğru yazanlara teşekkür ederim. Erman Toroğlu'na, Hıncal ağabeye teşekkür ederim. Niye? Çünkü bizim tek istediğimiz şey, moral. Biz gazla çalışıyoruz, haberiniz yok."

"Batıdaki en büyük özelliklerden biri hoşgörü. Doğru eleştiriyorsa, ara, yanıt ver ve açıkla. Bizde arama yok, direkt hüküm! Yahu demedim. Aç bana sor. Nasıl dedim, ne dedim? Doğruyu öğren. Cümleler aktarılırken, yanlış aktarılıyor."

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞU GALATASARAY"
"Sayısal olarak, itibar olarak, güç olarak Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu, spor kulübü Galatasaray'dır."

"GÜNEŞ ÇATISI KURUYORUZ"
"Güneş çatısı kuruyoruz, hiç bahseden var mı? 25 sene boyunca, 100 milyon TL'nin üzerinde katkı sağlayacak. İzinler tamamlandı, inşasına başlanacak."

"Benim için önce devlet ve millet gelir, sonra Galatasaray ve ailem gelir."

"Her kurulu istifaya davet ediyor, TFF'yi istifaya davet etmiyor diyorlar. Ne biliyorsun? Neler oluyor senin haberin var mı? Çok değerli üyeler var TFF'nin yönetiminde. Medet bekliyorum. Bir olayımız var, ona karar vermeleri lazım."

"Orada benim tanıdığım bildiğim dürüst insanlar var. Onların bir an önce, bir kulübün başvurusunu ilan etmeleri lazım."


YORUMLAR

  • 0 Yorum