Mustafa Denizli'den flaş karar

Kasımpaşa teknik direktörü Mustafa Denizli, kulüp yönetimine istifasını sundu. Deneyimli teknik adam kendi el yazısıyla kaleme aldığı istifa mektubunu Turgay Ciner ve ekibine takdim etti...

Mustafa Denizli'den flaş karar
14 Mayıs 2019 - 21:48
Kasımpaşa teknik direktörü Mustafa Denizli, kulüp yönetimine istifasını sundu. Deneyimli teknik adam kendi el yazısıyla kaleme aldığı istifa mektubunu Turgay Ciner ve ekibine takdim etti.

Spor basında yer alan haberlere göre Mustafa Denizli'nin istifa mektubu şöyle:

"Bu sezon görev yaptığım Kasımpaşa camiasında büyük hedefler koyduğumuz Süper Lig yarışında ikinci devre itibari ile düşündüklerimizi gerçekleştiremediğimiz bir noktadayız.

Bu durum başta şahsım olmak üzere takımımda ve yönetimimde olumsuz bir psikolojik ortamın oluşmasına sebebiyet vermiştir. 

Bütün kariyerim süresince, hep büyük düşünerek hedeflerimi gerçekleştirdim. Ve hayatımda ilk defa koyduğum hedefin, sonuç ile bağdaşmadığını büyük bir üzüntü ile tanıklık ediyorum.

Hiçbir başarı veya başarısızlık sana güvenen ve yol arkadaşın olan yönetim, taraftar, idari ve teknik yardımcılarının, tüm kulüp çalışanları ile kurduğum iyi ilişkilerimin zedelenmesine sebebiyet vermemeli.

 

Dolayısıyla bu iyi ilişkiler çerçevesinde görevimden bugün itibari ile ayrılıyorum.

Bu süreçte benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan başta Sayın Başkanımız, yönetim kurulumuz, idari ve teknik kadrolarımız, taraftarımız, tüm kulüp çalışanlarımıza ve elbette futbolcularıma teşekkürlerimi sunuyorum."

Mustafa Denizli, sezon içerisinde Kemal Özdeş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturmuş ancak hedefler beklendiği gibi gitmemişti. Kasımpaşa son olarak geçtiğimiz hafta sonunda oynanan karşılaşmada Kayserispor'a 2-1'lik skorla mağlup olmuştu.

Denizli ligin 8. haftasında takımın başına geçmiş, Kasımpaşa başında 7 galibiyet, 5 beraberlik, 13 yenilgi almıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum