Namuslu bir "evet" çıksaydı eve dönecektim

Halk Arenası'nın bu haftaki konuğu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 16 Nisan'daki referandumda namuslu bir "evet" çıksaydı, kendisinin eve döneceğini belirtirken, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

Namuslu bir "evet" çıksaydı eve dönecektim
23 Aralık 2017 - 09:26
Duayen gazeteci Uğur Dündar’ın programında, 16 Nisan’da gerçekten “evet” çıkmış olsaydı her şeyi bırakıp kendisinin eve döneceğinden bahseden Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda da düşüncelerini dile getirdi.

 

Meral Akşener şu ifadelerde bulundu;

“16 Nisan’da namuslu bir “evet” çıksaydı, ben eve dönecektim… Öyle söylemiştim arkadaşlarıma. Eğer bu alengirli bir durum olmasaydı “hayır” çıksaydı ne yapacağımızı soracaktık arkadaşlarımıza… Fakat “havet” çıktı. (Salonda alkış kıyameti koptu)


foto: sozcu

 


foto: sozcu


1200 arkadaşımıza tek tek sordum. Fakat şu soruyu sormadım arkadaşlarıma “Ben ne yapayim.” “Siz ne istiyorsunuz” dedim. Bu soruya verilen cevabı yerine getiriyorum. Biz İYİ partiyi kurduk bu partiyle tartıya çıkıyoruz şimdi. İyi bir şeyler yapmak istiyoruz.” diye konuşan Akşener, Dündar’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili soruya şu ifadeleri kullandı;


foto: sozcu

 


foto: sozcu



foto: sozcu

 


foto: sozcu


İLGİLİ HABER'Bittin sen kehvede okey çevrilirken söylenir''Bittin sen kehvede okey çevrilirken söylenir'

“ARKADAŞLARIMIZ BENİM CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYI OLMAMI İSTİYORLAR”

“Arkadaşlarımız benim cumhurbaşkanlığı adayı olmamı istiyorlar. (Salonda alkış) Evet bu onların talebi ama şunu yapmaya çalışıyorum yalancılık yapmayacağımın örneği. Bakın bunun için grup kurmaya çalışmıyorum. Yani çeşitli nedenlerle çeşitli partilerden insanlarla pazarlık yapıp o gurubu kurup 20 milletvekili imzasıyla aday olmayı düşünmüyorum. Ve ne yapıyorum ilan ettim ki 100 bin imzayla. Şimdi bu 100 bin imzayı bulamıyorsam zaten yokmuşunuzdur. Buluyorsam o insanlar sizinle beraber yol yürüyecek demektir. Cumhurbaşkanlığı adayı olduğumuz takdirde, milletvekilliği adayı olmanızda bir sakınca yok. Yani ikisini beraber olabiliyorsunuz. Ama ben şu masanın üzerine her şeyimi koydum. Ya herro ya merro… Dolayısıyla kaybettim kendimi atim Meclis’e demiyorum. Milletvekili adayı da olmayacağım.” (Salonda alkış)

14

 


 

İLGİLİ HABER'Eğitim Fakültelerinde önce Şehit Kubilay anlatılırdı''Eğitim Fakültelerinde önce Şehit Kubilay anlatılırdı'

5

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum