Nesrin Cavadzade'den Alem Dergisine cesur pozlar

Bu yıl Şahika karakteri ile dikkatleri üzerine çeken aynı zamanda beyaz perdede iki yeni film ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Nesrin Cavadzade’yi yoğun temposunda yakalayan ALEM Dergisi başarılı oyuncuyla film tadında bir çekim gerçekleşti.

Nesrin Cavadzade'den Alem Dergisine cesur pozlar
14 Kasım 2019 - 22:39
Eklenme Tarihi: 14 Kasım 2019




2019 yılının kendisi için çok bereketli geçtiğini söyleyen Cavadzade dijital platformda bir projesinin olduğunu ve bu projenin kendisini çok heyecanlandırdığını dile getirdi.




“Arayıp anneme şikayet ediyorum.”



Sosyal medyayı çok sevdiğini söyleyen Cavadzade kötü yorumlar geldiğinde “Valla üzülüyorum her insan gibi. Yorumları okumuyorum yalanına giremeyeceğim. Okuyorum ve bazen üzülüyorum. Arayıp anneme şikayet ediyorum. Böyle böyle yazdılar filan diye. Annem bana çok şaşırıyor. “Kızım 15 yıldır bu işi yapıyorsun hala mı ya?” diyor. Ben de “Evet, hala…" diyorum. Diye paylaştı.

 


11 yaşında Bakü’den Türkiye’ye gelen Cavadzade ilk geldiğinde çok zorlandığını özellikle anadilinin Rusça olduğu ve tek kelime Türkçe anlamadığı için müthiş zorluk çektiğini açıkladı.



Paylaş Tweetle

28




“13 yıllık en yakın dostlarım onlar”



Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'ye 1 günün nasıl geçiyor diye sorulduğunda "Sette. Şaka bir yana çalışmadığım ve kendime zaman ayırabileceğim günler azınlıkta olsa da kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum.



Paylaş Tweetle

38




Erken uyanıyorum, kedilerime vakit ayırıyorum (13 yıllık en yakın dostlarım onlar), evde kahvaltı yapıyorum, spora gidiyorum, sevdiğim bir kafede oturuyorum, sevdiğim arkadaşlarımı görüyorum, haftada en azından bir günü bakım günü ilan edip masaja ya da cilt bakımına gidiyorum, her zaman güzel besleniyorum. Üç aşağı beş yukarı hayatım böyle geçiyor. Dedi.





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum