Netflix izlerken utanıyorum, muhafazakar bir aileyim ben

Survivor All Star 2022 kadrosunda bulunan Batuhan Karacakaya’nın Netflix hakkında yaptığı açıklamalar dikkat çekti: “Netflix izlerken utanıyorum, muhafazakar bir aileyim ben”

Netflix izlerken utanıyorum, muhafazakar bir aileyim ben
16 Ocak 2022 - 10:21

 Survivor 2021 Ünlüler kadrosunda yarışmış olan Batuhan Karacakaya, Survivor All Star’la ekrana dönmek için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde bir YouTube kanalının konuğu olan Karacakaya, açıklamalarıyla gündem olamaya devam ediyor.

Surivor 2021 Ünlüler kadrosunda yarışmış olan Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterini canlandıran Batuhan Karacakaya, yeniden Survivor yolculuğuna çıkacak. Daha önce Survivor yarışmacılarından İlayda Şeker, Aleyna Kalaycıoğlu gibi isimlerle adı anılan Karacakaya, adının adadaki yarışmacı kadınlarla anılmasından rahatsızlığını şu sözlerle dile getirerek, “Yarışmadaki herkes benim Bacım” sözleriyle konuşulmuştu.

 

Batuhan Karacakaya

“Muhafazakar bir aileyim ben”

Karacakaya’nın katıldığı programda Netflix’i eleştirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. “Ben Netflix’te bir dizi izlerken, bir anda çok açık bir sahneyle karşılaşmaktan çekiniyorum, sıkılıyorum. Muhafazakar bir aileyim ben.

“Annemin görmesinden geriliyorum”

 

Ben salonda Netflix izlerken bir anda annem geçerken, bir anda saçma sapan böyle bir sahnenin olması ve benim de bunu izlememi görmesinden ben geriliyorum. Bazı diziler oluyor salonda rahat izleyemiyorum. Bu konuda RTÜK katı olmamalı ama cılkını çıkaranlar da var.” sözleriyle tartışma yarattı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum