O tartışmanın yaşandığı dükkan ile ilgili şaşırtmayan iddia

Ekrem İmamoğlu'yla tartışan gencin, çalıştığı pizza dükkanı sahibinin kardeşi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Boğaziçi Yönetim A.Ş.'de Halkla İlişkiler Bölümü'nde görevli Cabir Keskin olduğu iddia edildi...

O tartışmanın yaşandığı dükkan ile ilgili şaşırtmayan iddia
30 Mayıs 2019 - 10:59
Ekrem İmamoğlu'yla tartışan gencin, çalıştığı pizza dükkanı sahibinin kardeşi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Boğaziçi Yönetim A.Ş.'de Halkla İlişkiler Bölümü'nde görevli Cabir Keskin olduğu iddia edildi.

Cabir Keskin, Ekrem İmamoğlu'nun Twitter'daki "Birileri bizi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışsa da biz birlik olmaya, el ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Yeter ki; birbirimizi dinleyelim, anlayalım. Kötülüğün kimseye seçim kazandırmadığını 23 Haziran’da bir kez daha göreceğiz" dediği paylaşımına tepki gösterdi.

Keskin tepkisini, "CHP’nin İstanbul adayı kendisini eleştiren kardeşime 'Hiçbir şey bilmiyorsun, ukalalık yapma, yazık sana' diyerek cevap vermiş. Üstüne bir de tokat atmaya çalışmış.. Şu hareketlere, üsluba bakın. Asıl size yazık" diyerek gösterdi.

Fakat bu paylaşımın üzerine Metin Cihan, olayın geçtiği yerin sahibinin kardeşi olduğu, kardeşinin ise İBB'ye bağlı idari işleri yürüten Boğaziçi Yönetim A.Ş.'nin Halka İlişkiler Bölümü'nde görevli Cabir Keskin olduğunu yazdı.

Metin Cihan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Cabir bey, olayın geçtiği pizzacıyı merak ederek kısa bir araştırma yaptım. Aşağıda yanlış bilgi varsa lütfen düzeltin. Pizzacı sizin. Dükkan kiptaş bloklarında. Blokların idaresi Boğaziçi Yönetim A.Ş.'de. Bu bir İBB şirketi ve siz şirketin halkla ilişkiler müdürlüğündesiniz" ifadelerine yer verildi.

Cabir Keskin ise Cihan'ın sorularını, "Pizza dükkanı benim değil kardeşimin"diyerek cevapladı.

 

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum